MasterChef 2023: Οι ημιτελικοί ξεκίνησαν και αυτή είναι η πρώτη δοκιμασία!

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star

Η Μαρία Μπέη, ο Γιώργος Πορφύρης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Άγγελος Τσίγκακος και ο Νίκος Τράκας κατάφεραν να επικρατήσουν μαγειρικά, έχοντας περάσει «δια πυρός και σιδήρου», σε μια χρονιά γεμάτη εξαιρετικά απαιτητικές δοκιμασίες αποχώρησης, χωρίς τη δυνατότητα επιστροφής.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζουν τους πέντε διαγωνιζόμενους στους ημιτελικούς του MasterChef 2023 έχοντας ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη!

Οι τοπ 5 θα βάλουν τα δυνατά τους για να τα καταφέρουν στους ημιτελικούς του MasterChef 2023

Οι τοπ 5 θα βάλουν τα δυνατά τους για να τα καταφέρουν στους ημιτελικούς του MasterChef 2023


«Σήμερα παιδιά για εσάς έχουμε ένα εισιτήριο που οδηγεί στην τελική τριάδα. Πώς θα γίνει αυτό; Θα υπάρξουν δυο μαγειρικές δοκιμασίες. Στη πρώτη θα συμμετέχετε και οι πέντε. Αυτοί που θα κάνουν τις δύο καλύτερες προσπάθειες θα προκριθούν στη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία. Ο καλύτερος στη δεύτερη ομαδική δοκιμασία θα είναι στους τρεις. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι τρεις κριτές του MasterChef 2023

Οι τρεις κριτές του MasterChef 2023


Στην πρώτη δοκιμασία, οι πέντε επίδοξοι MasterChefs διαγωνίζονται σε δοκιμασία «Follow the Chef» και καλούνται να ακολουθήσουν κατά γράμμα τον «μαγειρικό ρυθμό» του καλεσμένου chef και Culinary Consultant του MasterChef 2023, Νίκου Θωμά.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top