Ελένη Μενεγάκη: Ψήφισε στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Υπήρχαν κάμερες και με ρώτησαν πού ήμουν εγώ»

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ότι ψήφισε στο ίδιο εκλογικό τμήμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Κηφισιά, ενώ τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, Άγγελος και Λάουρα, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα για πρώτη φορά.  

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με την 8χρονη Μαρίνα για τις εκλογές

«Η αλήθεια είναι ότι ψηφίζαμε στο ίδιο σχολείο. Δηλαδή όταν πήγα να ψηφίσω που πήγα μεσημέρι για να είναι πιο ήσυχα τα πράγματα -η ώρα του φαγητού σκέφτηκα ότι θα είναι η πιο ήσυχη- , μου είπαν ότι το πρωί ήταν εδώ και ο κύριος Μητσοτάκης κι υπήρχαν κάμερες. Μάλιστα με ρώτησαν, πού ήμουν εγώ; Λέω ήμουν σπίτι μου. Πήγα μαζί με το παιδί μου που κι εκείνο ψήφιζε. 

Στο ίδιο σχολείο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ψήφισε κι η «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη

Στο ίδιο σχολείο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ψήφισε κι η «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη

Τα δύο μου παιδιά ψήφισαν για πρώτη φορά, ο ένας 20 και η άλλη 18. Εμπειρία είχα κι από τη μικρή που δεν καταλάβαινε και πολλά, αλλά ήξερε να λέει αρχηγούς κομμάτων κι ό,τι γίνονται αυτή τη στιγμή εκλογές στην Ελλάδα. Τα μεγάλα μου παιδιά έκαναν ολόκληρη συζήτηση μέχρι και για τα πιο απλά πράγματα. Δηλαδή ότι θα βάλεις ένα χαρτί μέσα, ότι θα κλείσεις καλά τον φάκελο, όχι πάνω από τόσοι σταυροί… Με ρώτησαν μέχρι και πού το ρίχνουν. Τους είπα ότι θα δεις ένα κουτί και θα το ρίξεις εκεί. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 361ο εκλογικό τμήμα στην Κηφισιά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 361ο εκλογικό τμήμα στην Κηφισιά /Φωτογραφία Eurokinissi

Μας φαίνεται περίεργο, αλλά αν γυρίσουμε στα δικά μας χρόνια πίσω και θυμηθούμε τη δικιά μας πρώτη φορά , θα δούμε ότι όλοι τα είχαμε λίγο χαμένα. Μπορεί να έχουν κι απορίες που να φαίνονται κι απλοϊκές. Όταν τα παιδιά είναι νέα και η σκέψη τους είναι να μπουν στο πανεπιστήμιο, κάποια πράγματα δεν τα έχουν στο μυαλό τους που εμείς τα θεωρούμε πολύ απλά», είπε η παρουσιάστρια. 

Εκλογές Μητσοτάκης: Αύριο θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα 

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Δε θυμάμαι να μας έλεγε κάποιος ότι πρέπει να έχεις άποψη, σωστή ή λάθος, πρέπει να σκέφτεσαι και πρέπει να ψηφίζεις. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και εγώ δεν το είχα στα 18».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top