Εκλογές Μητσοτάκης: Αύριο θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα 

Η αγκαλιά με την κόρη του Δάφνη και η ψήφος με κινητό αντί ταυτότητας   

Στην Πολιτεία της Κηφισιάς ψήφισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εθνικές εκλογές. 

Ο κ. Μητσοτάκης, τον οποίο υποδέχθηκαν υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια του Βόρειου Τομέα της Β΄ Αθηνών αλλά και οπαδοί της ΝΔ, προσήλθε για να ψηφίσει συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο  (ο οποίος ψήφισε στο ίδιο εκλογικό τμήμα) αλλά και τη μικρότερη κόρη του Δάφνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιά με την κόρη του Δάφνη περιμένοντας να ψηφίσει ο γιος του Κωνσταντίνος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιά με την κόρη του Δάφνη περιμένοντας να ψηφίσει ο γιος του Κωνσταντίνος  

Μάλιστα «την παράσταση έκλεψε» η αγκαλιά του με την κόρη του, περιμένοντας για να ψηφίσει ο γιος του, ενώ στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αγκάλιααε και τα δύο παιδιά του. 

   

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ προσέρχεται για να ψηφίσει (Video Star)   

Ο πρόεδρος της ΝΔ άφησε μάλιστα στην εφορευτική επιτροπή το κινητό του τηλέφωνο, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, έχοντας σε αυτό την ψηφιακή έκδοση της ταυτότητας. 

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε με τις ευχές για χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τις εορτάζοντες, απαντώντας μάλιστα με «ευχαριστώ» στον δημοσιογράφο του Star Γιώργο Σαραντάκο ο οποίος του ευχήθηκε «χρόνια πολλά», και  συνέχισε:   

«Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Ψηφίζουμε για υψηλότερους μισθούς, ψηφίζουμε για καλύτερες δουλειές. Για ένα πιο  αποτελεσματικό ΕΣΥ. Αύριο θα ξημερώσει μια ακόμη καλύτερη ημέρα. Για μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες. Για μια πατρίδα πιο ισχυρή, με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη, με προστατευμένα σύνορα. Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και η ευθύνη για το μέλλον του τόπου περνάει σε εσάς, τους πολίτες. Αλλά είμαι απολύτως βέβαιος ότι αύριο θα ξημερώσει μία ακόμη καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας».        
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top