ΣΥΡΙΖΑ: Σενάρια για παραίτηση της Τσαπανίδου – Τι απαντά η ίδια

Το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα

Έντονη φημολογία περί παραίτησής της έχει δημιουργήσει η απουσία της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, από το προσκήνιο μετά τη βραδιά των εκλογών και το «οδυνηρό αποτέλεσμα», όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν την κυρία Τσαπανίδου να έχει υποβάλει την παραίτησή της μετά τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αυτή να έχει γίνει δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα.

Μητσοτάκης: Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν περίμενα 20 μονάδες διαφορά

Η ίδια η κυρία Τσαπανίδου απαντά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, στη φημολογία και τα σενάρια, κάνοντας λόγο για «γελοιότητες».

Από την Κουμουνδούρου εξηγούν ότι η Πόπη Τσαπανίδου και άλλα στελέχη είπαν υπό το βάρος της ήττας ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έκοψε κάθε κουβέντα / Eurokinissi - Γιάννης Παναγόπουλος

Καβγάς σε ΣΥΡΙΖΑ: Δούρου εναντίον Παπαδημούλη-«Αηδιαστικές οι δηλώσεις του»

Παράλληλα, δείχνει προς την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου για διάδοση ψευδών ειδήσεων.

Όπως εξηγούν και από την Κουμουνδούρου, το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου η Πόπη Τσαπανίδου και άλλα στελέχη είπαν υπό το βάρος της ήττας ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έκοψε κάθε κουβέντα.

 

Εκλογές 2023: Ο διάλογος για νέο debate και η απάντηση Μητσοτάκη

«Είναι άλλο αυτό και άλλο μια παραίτηση», επισημαίνουν.

Το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα

Στις 17.00, εξάλλου, θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά μετά τη μεγάλη ήττα στις εκλογές.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Δύο δικαστές στο τιμόνι της χώρας: Ορκίζεται ο νέος πρωθυπουργός

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει εναγωνίως να βρει τα βήματά του, ώστε η τωρινή εικόνα να αναστραφεί, την ώρα που έχουν αρχίσει οι συζητήσεις περί ηγεσίας στο κόμμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει εναγωνίως να βρει τα βήματά του, ώστε η τωρινή εικόνα να αναστραφεί - Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για πρώτη φορά μετά τη μεγάλη ήττα στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει εναγωνίως να βρει τα βήματά του, ώστε η τωρινή εικόνα να αναστραφεί - Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για πρώτη φορά μετά τη μεγάλη ήττα στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με τον Αλέξη Τσίπρα και από εκεί και πέρα οι όποιες εξελίξεις θα εξαρτηθούν πολύ από το νέο αποτέλεσμα.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top