Καβγάς σε ΣΥΡΙΖΑ: Δούρου εναντίον Παπαδημούλη-«Αηδιαστικές οι δηλώσεις του»

Τι δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσε αντιδράσεις

«Αηδιαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη η Ρένα Δούρου / Βίντεο: Open

Τεταμένο δείχνει να είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη μεγάλη ήττα στις εκλογές της 21ης Μαΐου με διαφορά άνω των 20 μονάδων.

Η Ρένα Δούρου προχώρησε σε σκληρές δηλώσεις κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη, που ζήτησε να συνταχθούν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα νέα στελέχη που διακρίθηκαν στις κάλπες όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Εκλογές 2023: Ο διάλογος για νέο debate και η απάντηση Μητσοτάκη

«Εγώ ξαφνιάστηκα. Ο κ. Παπαδημούλης εδώ και πολύ καιρό θορυβωδώς είπε ότι δεν συμμετέχει και όντως δεν συμμετέχει στα συλλογικά όργανα και προτίμησε τον τηλεοπτικό χρόνο για να υποδείξει στα συλλογικά όργανα και στον Αλέξη Τσίπρα τι πρέπει να κάνει. Αυτά δεν τιμούν ούτε την πορεία του ούτε το γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει τιμήσει και τον έχει στείλει στην Ευρωβουλή αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια θα τα πούμε και αυτά», είπε η κυρία Δούρου.

Εκλογές 2023: Γιατί είναι κρίσιμο το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής

«Το θυμάστε εκείνο το "Γιώργο άλλαξέ τα όλα"; Δεν πήγε και πάρα πολύ μακριά. Εγώ ισχυρίζομαι ότι βεβαίως τα πρόσωπα παίζουν ρόλο, αλλά οι αιτίες του αποτελέσματος αυτού δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, είναι και θέμα πολιτικών. Διότι τα καλύτερα πρόσωπα να έχεις τα πιο δημοφιλή, αν η πολιτική σου και αν αυτά τα οποία μάχεσαι δεν είναι αυτά τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας το να αλλάξεις τα πρόσωπα θα παίξεις τις μουσικές καρέκλες», σημείωσε.

Ετεροδημότες: Τι ισχύει αν υποβάλετε αίτηση για ψήφο στον τόπο διαμονής σας

 «Γι’ αυτό επανέρχομαι στις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη που στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές, για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή στο μέσο της μάχης και στο μέσο μιας δύσκολης μάχης που έχουμε ένα διπλό μέτωπο όχι στενά για το κόμμα αλλά για τον τόπο, δηλαδή να σταθούμε δυνατό ανάχωμα στην παντοδυναμία και την αλαζονεία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και να μην κάνουμε το χατίρι όσων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ να δουν τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρεται να μπαίνουν κάποιοι σε ονοματολογία. Θεωρώ ότι είναι ατυχείς αυτές οι δηλώσεις ιδίως όταν δεν γίνονται μέσα στα συλλογικά όργανα», είπε η κυρία Δούρου.

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και προκάλεσε αντιδράσεις

Ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον Σκάι, είχε δηλώσει: «Πιστεύω ότι πρέπει να επενδύσουμε στη συλλογικότητα. Tο αρχηγικό πρότυπο δεν ταιριάζει στον χώρο μας.

Στο Προεδρικό ο Ιωάννης Σαρμάς - Έλαβε εντολή για υπηρεσιακή κυβέρνηση

«Επίσης θα ήταν χρήσιμο, κατά την προσωπική μου γνώμη, να αξιοποιήσουμε μερικά στελέχη της νέας γενιάς δίπλα στον Τσίπρα που τα ανέδειξε η λαϊκή ψήφος, Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος, και να χτίσουμε ως αντιπολίτευση αξιοπιστία με ένα σχέδιο πιο σαφές γιατί στο 2023, δεν είναι 2015», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top