Cash or Trash: Ένα αντικείμενο από τον 19ο αιώνα έχει… ντύσει αρκετό κόσμο

Συντονιστείτε το Σάββατο στις 18:15 στο Star

Δείτε το trailer του Σαββάτου 20/5

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας!

Δείτε on demand τα επεισόδια της εκπομπής Cash or Trash

Το Σάββατο 20 Μαΐου στο Cash or Trash θα δούμε τέσσερα υπέροχα, σπάνια και ιδιαίτερα αντικείμενα, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Cash Or Trash

Η Μαρία από το Ίλιον έρχεται στο Cash Or Trash με ένα αντικείμενο που από τον 19ο τουλάχιστον αιώνα έχει… ντύσει αρκετό κόσμο. Η Δέσποινα Μοιραράκη, αν και γνωρίζει πολλά για μοδιστρική, μέσα από την προσωπική της κολεξιόν ρούχων, δεν έχει ξανασυναντήσει παρόμοιο αντικείμενο με αυτό που φέρνει η Μαρία στο δωμάτιο εκτίμησης.  Ο Θάνος Λούδος, λαμβάνοντας υπόψιν του τη σπανιότητα του αντικειμένου αλλά και τις φθορές, που έχει αφήσει το πέρασμα του χρόνου, δίνει μια αρκετά ικανοποιητική εκτίμηση στη Μαρία. Τα δεδομένα, που θέτει η τιμή εκτίμησης, αφήνουν  στη νεαρή πωλήτρια περιθώρια ελιγμού για μια καλύτερη τιμή πώλησης στο δωμάτιο των αγοραστών. Το αντικείμενο της Μαρίας αρχικά προβληματίζει αλλά σύντομα εξάπτει τη φαντασία για μια πιο δημιουργική χρήση μέσα από ένα πιο καλλιτεχνικό πρίσμα, χάρη στην ανεξέλεγκτη εφευρετική σκέψη της Ιόλης Χιωτίνη. Ο Γεώργιος Καράμπελλας, μέσα από το αντικείμενο, μπαίνει σε ένα παράλληλο σύμπαν και για ακόμα μια φορά μεταφέρει ανταγωνιστές προσφορών, πωλήτρια αλλά και τηλεθεατές σε ένα εντελώς κινηματογραφικό περιβάλλον, κάνοντας όλους κρυφούς θεατές μιας άλλης πραγματικότητας! Ο Φοίβος Στρουγγάρης κάνει την πιο σημαντική επισήμανση, μιας και όλοι θέλουν το αντικείμενο της Μαρίας για διαφορετικούς λόγους. Η καλύτερη προσφορά τελικά κερδίζει!

Την Άρια από την Αθήνα υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης με ένα αντικείμενο που βγάζει στην επιφάνεια παιδικές αναμνήσεις. Η Μαρία φέρνει ένα Vintage παιχνίδι, μέσα από τη συλλογή του χώρου στον οποίο εργάζεται. Έχοντας διαπιστώσει έμπρακτα, όσο καιρό εργάζεται στον χώρο του vintage αντικειμένου, το ενδιαφέρον του κόσμου για τα παλιά αντικείμενα, βρήκε πολύ επίκαιρο το Cash Or Trash και αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή. Ο Θάνος Λούδος ενθουσιάζεται με την σπανιότητα του είδους του παιχνιδιού, που φέρνει η Άρια.   Η σούπερ τιμή εκτίμησης  του Θάνου Λούδου αλλά και η εκτίμησή του, χαρίζουν μεγάλη αυτοπεποίθηση στην Άρια, που κατευθύνεται με άλλο αέρα στο δωμάτιο των αγοραστών. Με τον Δημήτρη Δεμερτζή να ματαιώνει τα σχέδια του Θάνου Μαρίνη, στο παιχνίδι των προσφορών μένει η Ιόλη Χιωτίνη και ο Φοίβος Στρουγγάρης να το διεκδικήσουν ανενόχλητοι. Η Άρια, αμετακίνητη στην αξία του αντικειμένου της μετά την σύμφωνη εκτίμηση που έλαβε και από τον Θάνο Λούδο, κάνει μια δυνατή διαπραγμάτευση.

Ο Νίκος από τη Θεσσαλονίκη φέρνει ένα αντικείμενο  πρωταγωνιστή και με πολλούς followers.  Η περίπτωση του Νίκου είναι μια από τις σπάνιες που έχουν έρθει στο Cash Or Trash, αφού το αντικείμενό του έχει όνομα και «προσωπικότητα». Ο Θάνος Λούδος έχει δείξει αδυναμία στο παρελθόν για παρόμοια αντικείμενα του είδους και η εκτίμηση του δίνει ικανοποίηση στον Νίκο για την κατάσταση και τη θέση στην οποία το τοποθετεί, ενώ η τιμή εκτίμησης διαφέρει αρκετά στα σημεία. Ο Θεσσαλονικιός μουσικός παραγωγός και Dj ξέρει πως δεν χρειάζεται να κάνει πολλά στο δωμάτιο των αγοραστών, απλά να αφήσει τον φιλαράκο του τον Camino να τους κερδίσει από την πρώτη κιόλας ματιά.  Ο Camino μπαίνει… γκαζωμένος στο δωμάτιο των αγοραστών για να την καλύτερη δυνατή προσφορά. Η τύχη του Νίκου αλλά και του φίλου με την ιδιαίτερη «προσωπικότητα» είναι μεγάλη, αφού μεταξύ των αγοραστών βρίσκεται η Άντα Πανά και ο Θάνος Μαρίνης, δηλωμένοι λάτρεις του δίτροχου κόσμου. Η Ιόλη Χιωτίνη δείχνει να φλερτάρει επικίνδυνα με τον Camino, γεγονός που χαλάει τα σχέδια των έτερων αγοραστών. Απ’ ότι φαίνεται ο Camino μιλάει στην ψυχή των περισσότερων αγοραστών. Όπως λέει και ο Νίκος, όμως, εκείνος που ονειρεύεται να κάνει δικό του φίλο τον Camino, θα πρέπει και να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και να αφήσει μια πολύ δυνατή προσφορά πάνω στο τραπέζι.

Δέσποινα Μοιραράκη

Την πανέμορφη pers onal trainer Καίτη, καλωσορίζει η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης. Με ένα αντικείμενο που δεν χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει αλλά λύνει και το πρόβλημα καθαρών ρούχων κάθε κατασκηνωτή, η Καίτη είναι έτοιμη να αποχωριστεί ένα αντικείμενο που απέκτησε σε ένα από τα ταξίδια της, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της.  Ο Θάνος Λούδος δίνει μια πολύβοηθητική εκτίμηση για το δωμάτιο των αγοραστών, μαζί με μια τιμή εκτίμησης που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση της πωλήτριας. Με λίγη τύχη αλλά και τον έμφυτο δυναμισμό της Καίτης τα πράγματα δείχνουν πολλά υποσχόμενα για την τύχη του αντικειμένου της όμορφης πρώην αθλήτριας Τάε Κβον Ντο. Στο δωμάτιο των αγοραστών το ενδιαφέρον για το αντικείμενο της Καίτης είναι έκδηλο από την πρώτη κιόλας στιγμή της αποκάλυψής του. Με λίγη φαντασία και μπόλικη διάθεση, το ρετρό αντικείμενο της Καίτης μπαίνει σε μία άλλη διάσταση προσφορών. Οι έμποροι της παρέας, Άντα Πανά και Δημήτρης Δεμερτζής, έχουν ήδη σκεφτεί τη θέση που θα πάρει το αντικείμενο, εάν έρθει στα χέρια τους. Με τον Θάνο Μαρίνη, τον Γιώργο Τσαγκαράκη και τον Γεώργιο Καράμπελλα να κρατάνε μια πιο διστακτική στάση, όλα αποτελούν ένα αίνιγμα για το μέλλον του ρετρό αντικειμένου της personal trainer.  
 
Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top