First Dates: 4 νέα ζευγάρια αναζητούν τον έρωτα!

Δείτε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 14 Μαΐου στις 22:30

Δείτε το trailer του 3ου επεισοδίου

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο FIRST DATE!  

First Dates: Μάνος σε Ίλια: «Δεν ήσουν πάρα πολύ ευγενική μαζί μου»

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του FIRST DATES, που μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα! Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!   

Καλώς ήρθατε στο εστιατόριο του FIRST DATES για μια ακόμη Κυριακή. Η Ζεν, ο Τάσος, η Γεωργία και η Κωνσταντίνα έχουν πάρει τις θέσεις τους και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν 8 singles απ’ όλη την Ελλάδα, που έρχονται για να γνωρίσουν, πιθανώς, το άλλο τους μισό. 

Η Κατρίν από τη Θεσσαλονίκη δεν κάνει εκπτώσεις στην προσωπική της ζωή και ψάχνει ένα ταίρι που θα σταθεί απέναντί της ισάξια. Η Μαρία πιστεύει στο «άντρας με κοιλίτσα, σαν καραμελίτσα» ενώ η Δανάη περιμένει έναν gentleman να την κερδίσει. Η Αναστασία δεν έχει ιδέα ποιος θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός σύντροφος, αρκεί να έχει πράσινα μάτια. Θα καταφέρει να βρει την απάντηση στο ραντεβού που την περιμένει; 

First Dates: Άφωνη η Ζεν με την Ανδριάνα: «Με βερμούδα θα τον φέρω;»

Από τη μεριά των αντρών, ο μονογαμικός Παντελής πιστεύει στη σημασία της πρώτης εντύπωσης ενώ ο Στάθης ποντάρει στην επικοινωνία. Ο Αντώνης είναι «φρέσκος» στην Αθήνα και αναζητά την κατανόηση σε μια σύντροφο και ο Χριστόφορος, ως ξανθός, θεωρεί πως ταιριάζει καλύτερα με τις μελαχρινές.  

Όλοι φτάνουν με τα θέλω και τις προσδοκίες τους στο πιο ρομαντικό εστιατόριο της Αθήνας. Η ομάδα του FIRST DATES κάνει το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσει ένα αξέχαστο ραντεβού στα 4 νέα ζευγάρια μιας που, μέσα σε λίγη ώρα, καλούνται να διαπιστώσουν αν υπάρχει η χημεία για μια πετυχημένη «ερωτική» συνταγή.

Λένε ότι τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα σε μια γνωριμία είναι τα πιο κρίσιμα, καθώς η πρώτη ματιά μπορεί να πει πολλά για την εξέλιξη της βραδιάς. Άραγε, πόσοι από τους daters θα εξασφαλίσουν ένα 2ο ραντεβού και ποιοι θα αποχωρήσουν μόνοι;

Στο FIRST DATES δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους... Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή. 

First Dates: Νίκος για Κατερίνα «Θα άξιζε να βγούμε ξανά!»

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του FIRST DATES!  Ανάμεσα σε όλους τους singles που «κλείνουν τραπέζι» στο FIRST DATES, επιλέγουμε για εσένα την πιο ταιριαστή παρέα με βάση τα στοιχεία που εσύ θα δώσεις. 

Το πιο συγκλονιστικό εστιατόριο για singles άνοιξε στο Star και το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινάει! 

FIRST DATES, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες!

Μην περιμένεις, κάνε κράτηση στo firstdates.star.gr

Δείτε όλα τα επεισόδια του First Dates

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top