Debate: Οι αφίξεις των δημοσιογράφων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Το Star θα εκπροσωπήσει η Μάρα Ζαχαρέα

Στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το debate μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Ανδρουλάκη, Δημήτρη Κουτσούμπα, Κυριάκου Βελόπουλου και Γιάνη Βαρουφάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι το πρώτο debate σε βάθος 8 ετών, καθώς το προηγούμενο είχε πραγματοποιηθεί το 2015.

Το Star θα εκπροσωπήσει η Μάρα Ζαχαρέα, τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης και τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη.

Το πλαίσιο είναι αυστηρά οριοθετημένο με παράλληλους μονολόγους, θεματικές και χρόνους που έχουν καθορίσει τα ίδια τα κόμματα. Θα διαρκέσει 3 ώρες περίπου θα δούμε σε λίγο που στοχεύει επικοινωνιακά κάθε κόμμα.

Η ΕΡΤ καλύπτει με 26 κάμερες το γεγονός ενώ το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον είναι έντονο καθώς ακόμη και ξένοι δημοσιογράφοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους.

Την ώρα που θα απαντάει ένας πολιτικός αρχηγός, τα μικρόφωνα των πολιτικών αρχηγών θα είναι κλειστά και δεν θα μπορούν να μιλήσουν αλλά ούτε θα τον δείξει στο πλάνο.

Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα, επέλεξε κόκκινο κοστούμι το οποίο συνδύασε με ένα εμπριμέ πουκάμισο σε μωβ-κόκκινες αποχρώσεις και tropical σχέδια. Το σύνολο συνδύασε με μωβ γόβες και κόκκινη τσάντα. 

Αντώνης Σρόιτερ

Αντώνης Σρόιτερ

Γιώργος Παπαδάκης

Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα κοστούμι σε apple green απόχρωση και από μέσα ένα λευκό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία oversized, λευκή τσάντα Hogan και λευκές γόβες.

Παναγιώτης Στάθης

Ράνια Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα επέλεξε ένα μαύρο μεσάτο κοστούμι με λευκό πέτο στο σακάκι, με slim fit παντελόνι, μεγάλη tote τσάντα και μαύρες γόβες. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top