Σχίζας για Παναγιώταρου: «Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά»

Όσα είπε για τον χωρισμό του από το μοντέλο

Ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης 9 Μαΐου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε θα μπορούσε να μην «αγγίξει» το θέμα του χωρισμού του από το μοντέλο – επιχειρηματία Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Παναγιώταρου: Απαντά για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Σχίζα

«Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, οκ! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;» ήταν η αντίδραση του Στάθη Σχίζα στην ερώτηση του παρουσιαστή για την προσωπική του ζωή.

σχιζας

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα», ανέφερε ο επιχειρηματίας, χωρίς να δίνει ξεκάθαρη απάντηση για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Παναγιώταρου - Σχίζας: Έκαναν unfollow - block ο ένας τον άλλον!


Πάντως, αν και εκεί τόνισε πως η υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ τους, πλέον φαίνεται πως έχουν κάνει unfollow και block ο ένας τον άλλο στο Instagram, κάτι που δείχνει πως μόνο καλή δεν είναι πια η σχέση μεταξύ τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top