«First Dates»: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μας συστήνει την ομάδα της

Ο γοητευτικός bartender και τα υπόλοιπα μέλης της «​​​​συμμορίας»

Την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 22:20 το «First Dates» κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Star με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Το First Dates κάνει πρεμιέρα στο Star!

Σκοπός της εκπομπής είναι άνθρωποι ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα να αναζητήσουν και να βρουν τον έρωτα ή τη συντροφικότητα, φλερτάροντας με τον/την παρτενέρ τους σε ένα εστιατόριο που η ζεστή του ατμόσφαιρα τους «προκαλεί» να δείξουν τη ρομαντική τους πλευρά.

First Dates: Backstage από το... εστιατόριο! Πάρτε μία πρώτη γεύση!

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εν δυνάμει ζευγάρια δε γνωρίζονται, αλλά έχουν πολλές πιθανότητες να ταιριάξουν.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Breakfast@Star 

Η παρουσιάστρια του «First Dates», Ζενεβιέβ Μαζαρί, στο Breakfast@Star

Το πρωί της Παρασκευής η hostess Ζενεβιέβ Μαζαρί βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στο Breakfast@Star και αφού έδωσε στους τηλεθεατές μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτήν την Κυριακή, στη συνέχεια αποκάλυψε πως πήρε μαθήματα φλερτ από τα υποψήφια ζευγάρια.

«Ο κόσμος φλερτάρει και φλερτάρει καλά. Φλερτάρουν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Φλερτάρουν με τον τρόπο τους και συγκλονιστικά, εγώ έχω πάρει τρομερά μαθήματα και κάθε φορά φεύγω γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά για το ότι οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν στο φλερτ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.  

Πριν από αυτό η ίδια είχε ξεναγήσει την κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star στο «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, όπου θα γίνονται τα ραντεβού, συστήνοντας του συντελεστές του «First Dates».

First Dates: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μας συστήνει την ομάδα της

Η Ζενεβιέβ μας συστήνει τη Γεωργία και την Κωνσταντίνα, τα δύο πρώτα μέλη της συμμορίας της αγάπης, όπως την αποκάλεσε χιουμοριστικά

Όπως αποκάλυψαν πιάτα υψηλής γαστρονομίας και μοναδικά cocktails θα συνοδεύουν τα ζευγάρια στην πρώτη τους συνάντηση.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μας συστήνει την ομάδα του «First Dates»

Το τρίτο μέλος είναι ο γοητευτικός bartender, Τάσος, ο George Clooner του «First Dates» κατά τα λεγόμενα της παρουσιάστριας   

Μένει μόνο να διαπιστώσουμε εάν θα υπάρξει πράγματι χημεία μεταξύ τους και η απλή γνωριμία εξελιχθεί σε ένα μεγάλο ειδύλλιο. Συντονιστείτε την Κυριακή στις 30/4 στο Star και θα το μάθετε!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top