Cash or Trash: Διαχρονικά αντικείμενα παραμένουν αναλλοίωτα στα χρόνια

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 9 Απριλίου στις 18.15 

Δείτε το trailer Σαββατοκύριακου 8-9/4

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Δείτε on demand τα επεισόδια της εκπομπής Cash or Trash

Σήμερα, Κυριακή 9 Απριλίου στο Cash or Trash θα δούμε τέσσερα εξαιρετικά αντικείμενα,  τα οποία  θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Η Βίκυ από τη Νέα Μάκρη, φέρνει στο Cash Or Trash  ένα αντικείμενο, που η πρωταρχική του χρήση  πιθανόν να μην του επέτρεπε να θεωρηθεί έργο τέχνης. Όμως, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του αλλά και η αισθητική του, εύκολα το κατατάσσουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.  Είναι από τις στιγμές που ο Θάνος Λούδος  έχει την χαρά να συναντά ένα αντικείμενο, που του εξάπτει την περιέργεια. Όπως και στις δημοπρασίες, έτσι και εδώ βρίσκεται μπροστά σε ένα αντικείμενο που τον κάνει να νιώθει δέος! Με όλα τα πιστοποιητικά που αρμόζουν στο συγκεκριμένο συλλεκτικό αντικείμενο, η Βίκυ νιώθει ασφαλής και έτοιμη να προχωρήσει στο δωμάτιο των αγοραστών, αφού η εκτίμηση του Θάνου Λούδου της δίνει την ώθηση που χρειάζεται. Στο δωμάτιο των αγοραστών η μάχη τωνπροσφορών αναμένεται σκληρή, αφού ο Φοίβος Στρουγγάρης αλλά και ο Γιώργος Τσαγκαράκης έχουν δείξει στο παρελθόν ανοιχτά την αδυναμία τους στα αντικείμενα, που συνδυάζουν την ιστορική αναφορά με τον εικαστικό χαρακτήρα. Η ιστορία, που κρύβεται πίσω από το αντικείμενο σε συνδυασμό με την εικόνα του, φαίνεται να εξιτάρει τον γνωστό δικηγόρο αγοραστή της παρέας. Το φάσμα των προσφορών διευκολύνουν τον Φοίβο Στρουγγάρη αλλά είναι διατεθειμένος ο Γιώργος Τσαγκαράκης να αφήσει το πεδίο ελεύθερο;

Τον Δημήτρη υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης, μαζί με ένα αντικείμενο, που σίγουρα πολλοί θα ζήλευαν ή θα ήθελαν να το έχουν στη συλλογή τους. Το αντικείμενο του Λαμιώτη πωλητή βρέθηκε στα χέρια του ως αντικείμενο για μια από τις παραστάσεις Ιστορικής Αναβίωσης, στις οποίες συμμετέχει. Η εκτίμηση του Θάνου Λούδου δίνει το πράσινο φως στον Δημήτρη να προχωρήσει με αρκετά ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, αφού η ιδιόμορφη κατασκευή του αλλά και η συγκεκριμένη χρήση του τον 19ο αιώνα το κατατάσσει σε αρκετά υψηλή συλλεκτική κλίμακα. Αν και η τιμή δεν πλησιάζει το ποσό που έχει  ο Δημήτρης στο μυαλό του, οι προσδοκίες του για μια επιτυχημένη πώληση παραμένουν υψηλές. Η Ελομίδα Βισβίκη, ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ο Θάνος Μαρίνης, ο Γεώργιος Καράμπελλας αλλά και ο Δημήτρης Δεμερτζής, βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρον το επάγγελμα του Δημήτρη από τη Λαμία και η κουβέντα, που ακολουθεί, προετοιμάζει θετικά την επικείμενη δημοπρασία.

Η Φωτεινή από την Αθήνα έρχεται στο Cash Or Trash με ένα αντικείμενο, που παρά τον μηχανικό του χαρακτήρα, εκπέμπει όλη την αισθητική της Art Deco εποχής. Αν και η Φωτεινή γνωρίζει πολλά για το αντικείμενό της,  καθώς ο σύζυγός της είναι εκείνος που το έχει συντηρήσει με τα αυθεντικά ανταλλακτικά, αγαπημένη στιγμή της εκπομπής για εκείνη αποτελεί η «ώρα του Θάνου». Οι πληροφορίες και οι γνώσεις του εκτιμητή Θάνου Λούδου αποτέλεσαν δέλεαρ για εκείνη προκειμένου να παρακολουθήσει αλλά και να λάβει μέρος στο Cash Or Trash. Παρά τη χαμηλή τιμή εκτίμησης, η λειτουργικότητα αλλά και η σπανιότητα για την αγορά της Ελλάδας είναι τα κύρια προτερήματα, που σκοπεύει να τονίσει η Φωτεινή στο δωμάτιο των αγοραστών, προκειμένου να ανεβάσει τις προσφορές τους. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης νιώθει αρκετά τυχερός και με μεγάλες δηλώσεις προσπαθεί να βγάλει από την εξίσωση τους υπόλοιπους αγοραστές. Το ενδιαφέρον της Έρμας Στυλιανίδη για το αντικείμενο της Φωτεινής διαλύει το όνειρο του Γιώργου Τσαγκαράκη πολύ σύντομα. Στις προσφορές ποιου αγοραστή βλέπει  τον επόμενο ιδιοκτήτη του αντικειμένου της η Φωτεινή;

Η Χριστίνα από τη Νέα Σμύρνη φέρνει ένα σετ αντικειμένων, που δείχνει να παραμένει στα χρόνια αναλλοίωτο και σχεδόν πάντα διαχρονικό. Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται, με τη χαρακτηριστική ζεστασιά της, τη νεαρή πωλήτρια και ρωτάει τα πάντα για την προέλευση των αντικειμένων της. Με απαράμιλλη σιγουριά,

το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός προχωρά στο δωμάτιο των αγοραστών. Το ολοκληρωμένο σετ, που διαθέτει η Χριστίνα, με μηδενικές φθορές αλλά και η επίκαιρη συλλεκτικότητά του είναι αρκετά στοιχεία ώστε να τη βοηθήσουν να φτάσει το ποσό που επιθυμεί για να τα αποχωριστεί. Γνωρίζοντας τις  νέες τάσεις στη μόδα λόγω μόντελινγκ, η Χριστίνα χτυπάει το ευαίσθητο σημείο του Γεώργιου Καράμπελλα  αλλά και της Ιόλης Χιωτίνη. Μέσα από έναν διασκεδαστικό ανταγωνισμό προσφορών, η Χριστίνα βγαίνει κερδισμένη.  

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top