Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό και βάζει τέλος στα στερεότυπα!

Το μήνυμα της παρουσιάστριας για το σώμα της

Δείτε όσα είπε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα

Παρά τη βροχερή και συννεφιασμένη ημέρα, η Δανάη Μπάρκα πόσταρε τις πρώτες της φωτογραφίες της με μαγιό

Μπάρκα: «Ήρθε μετά το δοκιμαστικό μου και μου είπε να αδυνατίσω»

Με αφορμή την ιστορία που διηγήθηκε το πρωί στην εκπομπή της, όπου ένα κορίτσι την πλησίασε και της εξομολογηθηκε πως φόρεσε μαγιό από τότε που η Δανάη κάνει τηλεόραση, έκανε μια ανάρτηση ποζάροντας στο μπαλκόνι του σπιτιού της

Η Δανάη Μπάρκα... λουλουδάτη στο πλατό της εκπομπής της

Η Δανάη Μπάρκα... λουλουδάτη στο πλατό της εκπομπής της /Φωτογραφία Instagram

Με εμφανώς καλή διάθεση, η παρουσιάστρια κι ηθοποιός δήλωσε ότι οφείλουμε να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους γύρω μας. Όπως επεσήμανε πως ακόμα κι αν κάποιοι δεν είναι σε θέση να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό, τότε ας μην κρατάμε κακία.

Δανάη Μπάρκα: Χαμός στο πλατό με τη... γέφυρα που έκανε!

 «Όλοι το παίζουμε λίγο πιο ανοιχτοί και λέμε “όλα να τα αγαπάμε και να τα δεχόμαστε” και με τη πρώτη ευκαιρία το πρώτο πράγμα που θα προσάψουμε σε κάποιον είναι η εμφάνισή του, το αν είναι ομοφυλόφιλος…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα στον αερα της εκπομπης της.  

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με μαγιό

Όπως ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν είναι μόνο οι οίκοι μόδας, δείτε τις διαφημίσεις. Καθίστε σπίτι σας μια μέρα και δείτε τις διαφημίσεις. Σε όλες τις εταιρίες αρωμάτων, καλλυντικών, μαλλιών, οτιδήποτε, θα δείτε να είναι τα πρότυπα, αυτά τα πανέμορφα κορίτσια… Είναι ελάχιστες οι εταιρίες που λένε “ναι, υπάρχουν όλα εκεί έξω”.Τα πράγματα δυστυχώς δε βελτιώνονται κι αν θέλετε να μιλήσουμε σε πιο προσωπικό επίπεδο, το λέω κι ως παθούσα. Βγήκα το Σάββατο και με πλησίασε ένα κορίτσι μέσα στο νυχτερινό μαγαζί που ήμουν, βουρκωμένη και μου είπε: “Είμαι 26 και πρώτη φορά έβαλα μαγιό πέρυσι επειδή βγήκες εσύ στην τηλεόραση”…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top