MasterChef 2023: Η επιστροφή του Στέφανου Χίλα και η αμηχανία της Λαζαρίδου

Θα αναμετρηθεί με τον Παύλο και τον Γρηγόρη!

Το δίδυμο Παύλος - Γρηγόρης δεν πέρασε επιτυχώς τη σημερινή δοκιμασία αντιγραφής κι έτσι θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στις κουζίνες του MasterChef.

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Γρηγόρη - Άσπρισε κι έχασε τις αισθήσεις τους 

Ο λόγος φυσικά για τον Στέφανο Χίλα, τον τελευταίο «εισβολέα» που θα δούμε για φέτος και πρωτογνωρίσαμε στον 5ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στις κουζίνες, αλλά και λίγο αγχωμένος.

Ο Στέφανος Χίλας διεκδικεί μια θέση στο MasterChef 2023

Ο Στέφανος Χίλας διεκδικεί μια θέση στο MasterChef 2023

MasterChef: Ο Στέφανος επέστρεψε στον διαγωνισμό - Ποιος αποχώρησε;

«Είναι σαν να συμβαίνει πάλι για πρώτη φορά. Κόβονται τα πόδια μου. Ένα άγχος που δεν το έχω ξανανιώσει. Προβληματίζομαι που αντί για έναν παίκτη βλέπω δύο. Δεν είχα φτιάξει αυτό το σενάριο στο μυαλό μου», παραδέχτηκε on camera ο διαγωνιζόμενος. 

Σε κλίμα συγκίνησης, ο Στέφανος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν από δύο σεζόν, έχοντας νικηθεί από τη Μαρία Λαζαρίδου, στην οποία θυμίζουμε είχε ιδιαίτερη συμπάθεια. Η Μαρία παρ' όλα αυτά δεν έδειξε να ενθουσιάζεται, μόλις τον είδε, ενώ αποκάλυψε στις κάμερες πως προτιμά να γυρίσει στο σπιτι ο Παύλος με τον Γρηγόρη. 

Η Μαρία Λαζαρίδου δε θα χαρεί με την επιστροφή του Στέφανου Χίλα στο σπίτι του MasterChef

Η Μαρία Λαζαρίδου δε θα χαρεί με την επιστροφή του Στέφανου Χίλα στο σπίτι του MasterChef

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους 12 υλικά, για να ετοιμάσουν μια συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους κριτές, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην τελική 15αδα του MasterChef 2023.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top