«Ο μπαμπάς μου μιλούσε σε αγνώστους μετά τον χαμό του αδερφού μου»

«Λύγισε» μιλώντας για τον πατέρα του μετά τον χαμό του αδερφού του

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Γιάννης Πουλόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο δημοσιογράφος βλέποντας τον πατέρα ενός εκ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ο οποίος βρέθηκε στο μνημόσυνο που τελέστηκε στη μνήμη των 57 θυμάτων, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Θρήνος στα μνημόσυνα για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη   

Πουλόπουλος: «Λύγισε» μιλώντας για τον πατέρα του μετά τον χαμό του αδερφού του

Θυμήθηκε πώς βίωσε εκείνος και η οικογένειά του τον θάνατο του αδερφού του. «Εμένα ο μπαμπάς μου, όταν χάσαμε τον αδελφό μου, το θυμάμαι σαν να είναι τώρα, μιλούσε σε αγνώστους στον δρόμο, στα παγκάκια, στο ασανσέρ που έμπαινε μέσα. Και θυμάμαι μια φορά ένας κύριος τον είχε παρεξηγήσει και του ‘χε πει: άσε μας, κύριέ μου, τι τρέλες είναι αυτές που μας λες! Χωρίς να ξέρει τι πόνο κουβαλάει αυτός ο πατέρας», είπε με «σπασμένη» φωνή.

Γιάννης Πουλόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα on air - Τι συνέβη;


«Το λέω αυτό, γιατί πολλές φορές κάποιοι κι εμάς εδώ στην τηλεόραση μας κατηγορούν, λένε: μα μιλάτε με αυτούς τους γονείς; Κάποιοι από αυτούς τους γονείς – εγώ τουλάχιστον κρίνω από τον δικό μου μπαμπά – έχουν την ανάγκη να μιλήσουν γι’ αυτό το πράγμα. Κι εμείς είμαστε σε πολύ άχαρο ρόλο, δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top