Cash or Trash: Οι πωλητές «τρίβουν τα χέρια τους» με τα νέα αντικείμενα

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο το Σάββατο 1 Απριλίου στις 18.15 

Δείτε το trailer του Σαββάτου 1/4

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash.

Δείτε on demand τα επεισόδια της εκπομπής Cash or Trash

Το Σάββατο 1 Απριλίου τέσσερις νέοι πωλητές φιλοξενούνται στο Cash or Trash μαζί με τα ιδιαίτερα και ασυνήθιστα αντικείμενά τους,  τα οποία  θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Cash or Trash

 

Τον Γκιόργκι, με καταγωγή από τη Βουλγαρία αλλά μόνιμο κάτοικο Πειραιά τα τελευταία 10 χρόνια, υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Ο νεαρός πωλητής φέρνει ένα όμορφο χρυσό αντικείμενο και περιμένει με αγωνία να μάθει την τιμή εκτίμησής του από τον Θάνο Λούδο αλλά και αν υπάρχουν επιπλέον στοιχεία, που θα τον βοηθήσουν σε μία δυνατή πώληση  στο δωμάτιο των αγοραστών. Ο Θάνος Λούδος, ο νεότερος εκτιμητής στην Ελλάδα, δίνει νέες ανατρεπτικές  πληροφορίες στον νέο αγρότη Γκιόργκι για το ολόχρυσό και άκρως συλλεκτικό αντικείμενό του. Με τα νέα δεδομένα αλλά και μια αρκετά πιο χαμηλή εκτίμηση, από εκείνη που ιδανικά επιθυμούσε να ακούσει, ο Γκιόργκι πηγαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με την ελπίδα να αποδώσει η μαεστρία του στο παζάρεμα. Οι συστάσεις γίνονται στα Τούρκικα παρουσία του Δημήτρη Δεμερτζή ενώ ο Θάνος Μαρίνης βρίσκει αρκετά κοινά στοιχεία πάνω στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται ο νεαρός εξαγωγέας λαδιού.

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης «τρίβει τα χέρια του», βλέποντας το αντικείμενο του πωλητή  ενώ ο Φοίβος Στρουγγάρης χαίρεται, για άλλη μια φορά, που συναντά ασυνήθιστα αντικείμενα στο Cash Or Trash. Όλοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το αντικείμενο του Γκιόργκι αλλά ποιος από τους αγοραστές θα συνεχίσει  να «φλερτάρει» έντονα με το ολοκληρωμένο αντικείμενο μέχρι το τέλος;

Έναν συντοπίτη του Δημήτρη Δεμερτζή από τη μακρινή και όμορφη Μυτιλήνη υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο Cash Or Trash. Ο Παύλος φέρνει ένα αντικείμενο που εύκολα  θα  μπορούσε να ανατρέψει κυβερνήσεις σε ταινία δράσης με κατασκόπους! Τα στοιχεία της εκτίμησης του Θάνου Λούδου αλλά και το ίδιο το αντικείμενο, που φέρει από μόνο του μια ιστορία, προκαλεί μυστήριο και αυτό ίσως είναι αρκετό για να καταφέρει ο Μυτιληνιός πωλητής να διεκδικήσει το κλείσιμο μιας ενδιαφέρουσας συμφωνίας. Ο Δημήτρης Δεμερτζής και ο Παύλος μιλούν σε ντοπιολαλιά, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους υπόλοιπους αγοραστές. Άραγε θα παίξει ρόλο η επικοινωνία σε διάλεκτο Μυτιλήνης για το τελικό αποτέλεσμα της δημοπρασίας; Ποιον κρυμμένο άσσο έχει στο μανίκι  του ο Παύλος για να εντείνει το μυστήριο γύρω από το κατασκοπευτικό αντικείμενό του;

Με ένα αντικείμενο μόδας ξεκινά η εκτίμηση του Θάνου Λούδου στο δωμάτιο εκτίμησης  του Cash Or Trash, με τη Δέσποινα Μοιραράκη να ανυπομονεί για  την εξέλιξη της περίπτωσης. Η Ολιάνα φέρνει ένα ιδιαίτερο αντικείμενο από τη συλλογή της, που αφορά στη μόδα των 80’s,  μιας και λόγω επαγγέλματος έχει τη δυνατότητα να βρίσκει τέτοια μοναδικά κομμάτια της εποχής. Ο Θάνος Λούδος παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και μια εκτίμηση που ανεβάζει τη διάθεση της πωλήτριας. Με τη δυναμική του αντικειμένου να συνοδεύει την Ολιάνα, η αποκάλυψη του φανερώνει αμέσως τις προθέσεις των αγοραστών ανεβάζοντας τη διάθεσή της ακόμα περισσότερο. Πόσο όμως θα επιβεβαιωθούν οι  προθέσεις από τις προσφορές που θα πέσουν τελικά  στο τραπέζι;  Η Ολιάνα, έχοντας στο μυαλό της από την αρχή την ιδανική αγοράστρια, ρισκάρει με το αντικείμενο που φέρνει στο Cash Or Trash.

Ένα μελαγχολικό αντικείμενο, γεμάτο αναμνήσεις από την ελληνική παράδοση φέρνει στο Cash Or Trash η Μαίρη από το Γαλάτσι. Η γλυκύτατη αρθρογράφος φέρνει ένα αγαπημένο οικογενειακό κειμήλιο και είναι έτοιμη να το αποχωριστεί με βασική προϋπόθεση να «αγαπηθεί» το ίδιο από το νέο αγοραστή. Ο Θάνος Λούδος έχει στα χέρια του, για ακόμα μια φορά, ένα ιδιαίτερο αντικείμενο και του δίνεται η ευκαιρία να μιλήσει για τους συμβολισμούς που φέρει, καθώς κάθε ένα από τα στοιχεία του περνούν και ένα διαφορετικό μήνυμα. Η Μαίρη συγκινημένη από την περιγραφική εκτίμηση του αντικειμένου της αλλά και την τιμή εκτίμησης, περνά στο δωμάτιο των αγοραστών έτοιμη να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Δέσποινα Μοιραράκη

Η ανταπόκριση που βρίσκει το αντικείμενο της Μαίρης τη γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά και ελπίδα για την κατάληξή του στα χέρια του αγοραστή ή της αγοράστριας, που θα συνεχίσει την ιστορία του μέσα από την εκτίμησή του. Η τελική προσφορά δείχνει πραγματικά την εκτίμηση μιας εκ των αγοραστριών, κάτι που βοηθά τη Μαίρη να κλείσει μια συγκινητική συμφωνία.
 
Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top