Γνωστή δημοσιογράφος: «Ένας διεστραμμένος γείτονας μού έκλεβε τα εσώρουχα»

«Είναι φρικτή εμπειρία, σοκαριστικό, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται»

Με αφορμή μια περίεργη… κλοπή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και συζητήθηκε στην «Κοινωνία ώρα Mega», η Ανθή Βούλγαρη προχώρησε σε μία προσωπικής της αποκάλυψη.

Κιάτο: Έκλεβε τα εσώρουχα της γειτόνισσάς του

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε πρωτοέρθει στην Αθήνα και έμενε σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στη Βούλα και κάποιος «διεστραμμένος γείτονας», όπως είπε, της έκλεβε τα εσώρουχα από την απλώστρα.

βουλγαρη

«Μη γελάς, το έχω πάθει κι εγώ αυτό. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα έμενα σε ένα ισόγειο στη Βούλα. Ήταν ο κοινόχρηστος διάδρομος και το δικό μου το βεραντάκι. Πού να απλώσω η γυναίκα τις κάλτσες και τα εσώρουχα; Άρχισα να παρατηρώ ότι κάτι γίνεται. Λέω εγώ “πάει, χάθηκαν οι κάλτσες. Δε φημίζομαι και για τη νοικοκυροσύνη μου”. Μόνη μου εδώ στην Αθήνα πρώτη χρονιά με είχε πάει τρεις και μία, καταλαβαίνεις. Παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία, λέω “γεια σας, μου κλέβουν τα εσώρουχα”. Έστειλαν οι άνθρωποι περιπολικό να δουν τι γίνεται. Τελικά μου τα έκλεβε ένας γείτονας κι εμένα. Είναι φρικτή εμπειρία, σοκαριστικό, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται. Έμενα σε 40 τ.μ. Ο άλλος γιατί πάει να βάλει χέρι στην περιουσία σου. Ήταν διεστραμμένη κλοπή», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top