Δημήτρης Πανόπουλος για Κώστα Τσουρό: «Καθένας έχει την προσωπικότητά του»

Όσα είπε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος στο Breakfast@Star

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος. Ο δημοσιογράφος μίλησε στη Λιλή Πυράκη για την προσωπική του ζωή, την πρόταση που του έγινε από τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και την εκπομπή που θα ήθελε να συμμετέχει.

«Νιώθω ότι είναι περιττό να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Έχω κοπέλα εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν είναι του χώρου. Μου φαίνεται αστείο να βλέπω παπαρατσικές φωτογραφίες μου. Χαρά στο κουράγιο του ανθρώπου που μας έβγαλε και συγχαρητήρια που με αναγνώρισε κιόλας, γιατί εγώ δεν θα με αναγνώριζα ούτε κατά διάνοια», δήλωσε.

Ναταλία Γερμανού: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στο Καλύτερα Δε Γίνεται!

«Ξεκίνησα να δουλεύω 22 χρονών σε sites και σε κάποιες εφημερίδες. Άνοιξε ο δρόμος για τον Alpha, ήμουν σε ενημερωτική εκπομπή», ανέφερε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

Πώς του ήρθε η πρόταση για συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού; «Είχε ξεκινήσει να συζητιέται το θέμα ήδη από την εποχή που είχε ακουστεί ότι θα φύγει ο Κώστας Τσουρός. Εγώ για κάποιον λόγο περίμενα ότι θα μου γίνει πρόταση. Δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο, δεν ήξερα κανέναν», απάντησε. 

«Το είχα πει μάλιστα και στη Δήμητρα. Και πράγματι με πήραν τηλέφωνο, μου είχε στείλει ένα μήνυμα και η Ναταλία ότι θα συναντηθώ με τον αρχισυντάκτη της. Πήγα να μιλήσω γνωρίζοντας ότι, αν δε μου πουν κάτι φοβερά περίεργο που θα με ξάφνιαζε, θα έλεγα ναι», συνέχισε. 

Γερμανού - Τσουρός: Η συνάντηση μετά το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο»

«Δε σκέφτηκα καθόλου τη σύγκριση με τον Κώστα Τσουρό. Καθένας έχει την προσωπικότητά του», δήλωσε ο Δημήτρης Πανόπουλος. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top