Μελέτη σε Λιάγκα: «Τι να πω όταν μέσα στη σεζόν έκανε πρόταση στον Τσουρό;»

Η απάντηση της παρουσιάστριας στον συνάδελφό της

Δείτε όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Τη δική της απάντηση στα όσα είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε το πρωί της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε κάνει δημοσίως ο Λιάγκας στον Κώστα Τσουρό

Λιάγκας: Το αυτοκίνητό του τον γλίτωσε τελευταία στιγμή από τρακάρισμα

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πικρίες δεν κρατάω κι ειδικά με ανθρώπους που αγαπάω κι εκτιμώ. Από εκεί κι έπειτα, συναδελφικά πράγματα στον αέρα λέγονται, λάθη γίνονται, παρεξηγήσεις γίνονται. Εγώ, δηλαδή, τι θα έπρεπε να κάνω; Τον βλέπω τον τίτλο μας που λέει “αρκετά η πλάκα”, αλλά κάποια πράγματα αξίζει τον κόπο να τα παίρνουμε και στην πλάκα. Φανταστείτε δηλαδή να παίρναμε το κάθε τι στα σοβαρά. Δηλαδή εγώ τι θα έπρεπε να κάνω και να βγω να πω όταν μεσούσης της σεζόν γίνεται θέμα ολόκληρο και δημοσίως ο Λιάγκας κάνει πρόταση στον Κώστα Τσουρό να πάει να δουλέψει του χρόνου μαζί; Κάποια πράγματα είναι αυτονόητο ότι έχουν μια χιουμοριστική διάθεση και μια πρόθεση…», είπε η παρουσιάστρια.  

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα μετά τον εκνευρισμό του Γιώργου Λιάγκα

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα μετά τον εκνευρισμό του Γιώργου Λιάγκα

«Από αυτά που λέμε, όλοι κρινόμεθα» - Η μπηχτή του Γιώργου Λιάγκα

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε από την πλευρά του: «Ο Γιώργος αφενός, απ’ ό,τι είχα δει τα αποσπάσμα που μου είχε κάνει όντως πρόταση στον αέρα και τον ευχαριστώ πολύ γ’οα αυτό, είχε πει ότι αν φύγω από το Mega… Δεν είχε πει ότι θα με πάρει από την Ελεονώρα, το θυμάσαι πολύ καλά. Απλά επειδή αυτό που είπες με φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί ξαφνικά μπαίνω εγώ στη μέση αυτής της κατάστασης».

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να... κλέψει τον Κώστα Τσουρό από την Ελεονώρα Μελέτη!

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να... κλέψει τον Κώστα Τσουρό από την Ελεονώρα Μελέτη!

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντησή του για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Για να κλείσει το θέμα, επειδή δε μου αρέσει να παρεξηγούμαι με συναδέλφους που αγαπώ πολύ κι εκτιμώ κι επειδή διακρινόμαστε για το ήθος μας, τις αρχές μας και τη δεοντολογία μας, ποτέ δε θα λέγαμε ότι κάποιος παρουσιαστής θα φάει την εκπομπή κάποιου άλλου. Είναι ξεκάθαρο το τερέν στο οποίο παίζουμε. Ποτέ δεν είπαμε ότι θα πάρει κάποιος την εκπομπή του Γιώργου, ποτέ δε “χτυπήσαμε” συνάδελφο, ποτέ δε θίξαμε συνάδελφο. Κι εγώ γενικώς έχω μάθει στην τηλεόραση και στη ζωή μου να πορεύομαι με ένα ρητό που μου είχε πει η μαμά μου, εκεί που είμαι ήσουν κι εκεί που είσαι θα είμαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top