Γιώργος Λιάγκας: Η απάντησή του για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

«Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί αρνητικά»

Μετά το τέλος της πρεμιέρας του ο Γιώργος Λιάγκας και οι συντελεστές της εκπομπής του μίλησαν στους δημοσιογράφους για το ανανεωμένο «Πρωινό», το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πρεμιέρα για τον Γιώργο Λιάγκα – Έλειπε η Δούκισσα Νομικού από δίπλα του

Ο παρουσιαστής δεν αρνήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, αλλά και τον τίτλο της εκπομπής της «Πρωινό Μας».

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής

Ακόμα, εξήγησε γιατί η Δούκισσα Νομικού δε θα βρίσκεται στο «Πρωινό» από την έναρξή του.

«Στην τηλεόραση νόμιζα πως ο νικητής είναι ένας. Αλλά έκανα λάθος. Όλες οι εκπομπές να πάνε καλά. Πιστέψτε με ότι ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδαμινό ρόλο. Κάπως θα λεγόταν που θα είχε μια σχέση με την πρωινή ζώνη. Παίζει κανένα ρόλο ο τίτλος; Τα πρόσωπα παίζουνε. Και η Φαίη είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο. Από τις καλύτερες παρουσιάστριες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία, προφανώς στη Φαίη και σε εμάς και σε όλες τις εκπομπές» είπε σχετικά με τη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας.

Για τη Δούκισσα Νομικού, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Έτσι θα κυλήσει το Πρωινό. Και η ίδια η Δούκισσα δε θέλει, αλλά και εμείς. Δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί σε αυτό το κομμάτι το δημοσιογραφικό. Η Δούκισσα θα μπαίνει στο κομμάτι που θα έχει πιο ανάλαφρα θέματα, γιατί υπάρχουν και αυτά. Και σε όλα τα γυναικεία θέματα».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο παρουσιαστής δε μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, ο ίδιος απάντησε: «Σας μιλάω γιατί εδώ σας έχουμε καλέσει, θα ήταν αγένεια να μη σας μιλήσω. Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, γιατί ακούω ερωτήσεις και ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί αρνητικά, για αυτό επέλεξα να προχωρήσω και να μη μιλήσω. Δεν είμαι αγενής, εντάξει σχολιάστηκε. Κατανοώ τη δυσκολία της συγκεκριμένης στιγμής…».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top