Oscars 2023: Τίμησαν Ειρήνη Παπά και Βαγγέλη Παπαθανασίου στο In Memoriam

Συγκινημένος ο Τζον Τραβόλτα με τις μεγάλες «απώλειες»

Δείτε όσα έγιναν στα Όσκαρ 2023 από το Breakfast@Star

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή 95η των Όσκαρ. Οικοδεσπότης των φετινών βραβείων ήταν ο Τζίμι Κίμελ, που ανέλαβε για τρίτη φορά να συντονίσει την τελετή απονομής

Όσκαρ 2023: Η λίστα με τους νικητές κι η ταινία που κέρδισε 7 βραβεία!

Κατά τη διάρκεια της απονομής, η Ακαδημία μέσα από την ειδική ενότητα In Memoriam (Eις μνήμην) απέτισε φόρο τιμής σε όλες τις προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που μας πέρασε. Ανάμεσά τους ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου κι η Ειρήνη Παπά.

«Άγγιξαν τις καρδιές μας, μας έκαναν να χαμογελάσουμε κι έγιναν αγαπημένοι φίλοι, στους οποίους θα παραμένουμε πάντα αφοσιωμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) ο οποίος προλόγισε το αφιέρωμα. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν ιδiαίτερα συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στην συμπρωταγωνίστρια του στο διάσημο Grease και προσωπική του φίλη, Ολίβια Νιούτον-Τζον. 

Oscars 2023: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις στο… σαμπανιζέ χαλί

Υπό τους ήχους του τραγουδιού Calling All Angels από τον βραβευμένο με Grammy μουσικό Λένι Κράβιτζ στη σκηνή παρουσιάστηκε το βίντεο-αφιέρωμα που περιελάμβανε μεταξύ άλλων τους Ρέι Λιότα (Ray Liotta), ‘Αντζελα Λάνσμπερι (Angela Lansbury), Ράκελ Γουέλς (Raquel Welch),Τζέιμς Κάαν (James Caan) και Τζίνα Λολομπριγκίτα (Gina Lollobrigida). Ανάμεσά τους ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου κι η Ειρήνη Παπά

Όταν χάνεις το Όσκαρ μέσα από τα χέρια σου - H viral αντίδραση της Μπάσετ

Θυμίζουμε ότι ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου έφυγε από την ζωή στις 17 Μαΐου του 2022 στο Παρίσι, ενώ η «διεθνής» Ειρήνη Παπά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Δείτε σχετικό βίντεο από την απονομή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top