Μαυρίδης - Καθάργια: Η τελευταία τους εμφάνιση στους «100» πριν το διαζύγιο

Η εκπομπή θα προβληθεί απόψε στις 23:50 στο Star!

Έχει κάνει αίσθηση, έχει πολλές ερωτήσεις, κάνει φοβερές αποκαλύψεις , τους κάνει όλους να «κλαίνε» από τα γέλια και κάνει τη late night ζώνη άνω – κάτω!

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε, το διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show - τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον πολυτάλαντο, αγαπημένο stand up comedian και σεναριογράφο, Λάμπρο Φισφή. Κάθε εβδομάδα ο Λάμπρος Φισφής υποδέχεται τρεις «παίκτες» celebrities. Ο ένας από αυτούς είναι σταθερά στο πλατό, και είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο εναλλάσσονται κάθε φορά. Στο «Οι 100», captain μας είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

Δείτε όλες τις εκπομπές «Οι 100»

Απόψε, Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 23:50, καλεσμένοι είναι o Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά, με captain τον Ζήση Ρούμπο!

To πρώην ζευγάρι πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο μετά από 9 μήνες γάμου και τρία χρόνια σχέσης και αυτή είναι η τελευταία του κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι σε εκπομπή!

-Πόσοι από τους 100 έχουν κολλήσει τσίχλα κάτω από κάθισμα;

- Τι προτιμάνε οι 100; Προσωπικό σεφ ή μασέρ;

-Πόσοι από τους 100, όταν φεύγουν για διακοπές, βγάζουν από την πρίζα όλες τις συσκευές;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις! Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε; Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία

να μάθει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top