Εβελίνα Νικόλιζα: Ο χωρισμός, η Eurovision και το κανάλι στο YouTube

Ποια είναι η μεγαλύτερη αμοιβή των Ελλήνων Youtubers;

Η κάμερα του Breakfast@Star «τρύπωσε» στο σπίτι της Εβελίνας Νικόλιζα, η οποία μίλησε για όλα στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο.

Εβελίνα Νικόλιζα: Η μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της 

Η Εβελίνα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ διαθέτει ένα πολύ δυνατό κανάλι στο YouTube, το οποίο μετράει 150.000 συνδρομητές. Η ίδια απαντώνας σε σχετική ερώτηση, αποκάλυψε τι χρήματα αποφέρει αυτή η δουλειά στους Έλληνες YouTubers.

«Ένας YouTuber στην Ελλάδα μπορεί να βγάλει μέχρι και 2.000 ευρώ τον μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εβελίνα Νικόλιζα: Τι εκπομπή θα έκανε με τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη;  

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη χώρισε πρόσφατα με τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, Κλεάνθη. Αυτήν την περίοδο δε βρίσκεται σε κάποια σχέση και όπως εξομολογήθηκε θα προτιμούσε να τη φλερτάρουν από κοντά και όχι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι μόνη. Θα ήθελα να με φλερτάρουν από κοντά και όχι από τα social media. Με τον πρώην σύντροφό μου έχουμε καλές σχέσεις. Έχουμε τον σκύλο μας μαζί».

Η Εβελίνα Νικόλιζα στο Breakfast@Star   

Η Εβελίνα Νικόλιζα στο Breakfast@Star   

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε ότι δε δέχεται ερωτικές συμβουλές από τη μητέρα της, αλλά από τη Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα δε θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο η παρουσιάστρια να της γράψει τραγούδι για τη Eurovision.

«Θα δεχόμουν να πάω στη Eurovision με τραγούδι της Ναταλίας, αλλά θα έκλαιγα από το άγχος», παραδέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top