Αγγελική Νικολούλη για Τέμπη: «Οι νεκροί τους καλούν να λογοδοτήσουν»

Όσα είπε στην εκπομπή της για την εθνική τραγωδία

Δείτε όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της εκπομπής της

Για την τραγωδία στα Τέμπη που έχει βυθίσει όλη την Ελλάδα στο πένθος, μίλησε η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της εκπομπής της το βράδυ της Παρασκευής.

Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση για την τραγωδία στα Τέμπη

«Καλησπέρα. Ένα ολόκληρο έθνος πενθεί, πενθεί για τους 57 νεκρούς. Για τους νέους που ενώ σχεδίαζαν τη ζωή τους, δεν πρόλαβαν να την ζήσουν. Δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα. Ένα ολόκληρο έθνος ζητάει, απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένει να δει τι θα γίνει με έργα πλέον κι όχι με μεγάλα λόγια. Περιμένει ο κόσμος να δει τι θα γίνει για να μην ξαναζήσουμε τέτοια εγκλήματα και να μην ξαναθρηνήσουμε τόσους νεκρούς», είπε αρχικά.

Η τραγωδία στα Τέμπη πρωταγωνίστησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη 

Η τραγωδία στα Τέμπη πρωταγωνίστησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη 

«Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου, φίλοι μου, στα Τέμπη, τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ωχαδελφισμός, το φτηνό ρουσφέτι κι οι ιθύνοντες που ενώ έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί. Τους καλούν οι νεκροί εκεί και τους καλούν για να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη κι αυτό περιμένουμε να δούμε. Πέρα από τον σταθμάρχη, ποιοι άλλοι θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη;», συνέχισε στην έναρξη της εκπομπής. 

Αλεξιάδου στους γονείς των νεκρών παιδιών στα Τέμπη: «Μανούλες κουράγιo»

Φανερά συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη συμμερίστηκε τον πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους

«Τραγικό… Το ζεις, το βλέπεις, το ακούς, το νιώθεις. Βλέπεις τον πόνο των γονιών. Να περιμένουν να τα πάρουν σε κουτιά; Τι είναι αυτά τα πράγματα;», είπε σε άλλο σημείο του Φως στο τούνελ με τρεμάμενη φωνή.

«Να φεύγει το παιδί σου όρθιο, να σου στέλνει μήνυμα "φτάνω σε λίγο, θα σε πάρω" και μετά να σου λένε "δεν υπάρχει" και θα στο φέρουν σε ένα κουτί… Είναι άγρια πράγματα αυτά. Πρέπει να χάσει παιδί κανείς για να νιώσει αυτόν τον πόνο;», συμπλήρωσε συγκλονισμένη η Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top