Μούτσιος: «Μιλάμε για διαμελισμένα σώματα, λες και δε συμβαίνει τίποτα»

Τα λόγια του δημοσιογράφου για το δυστύχημα στα Τέμπη

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στα Τέμπη. Ο αριθμός των ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο αυξάνεται και οι σκέψεις όλων είναι στις οικογένειές τους.

Δύσκολο είναι και το έργο των δημοσιογράφων, οι οποίοι καλούνται να καλύψουν ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα που για την ώρα έχει στοιχίσει τη ζωή σε 55 αθώες ψυχές.

Σύγκρουση τρένων Τέμπη: Η ελληνική showbiz συγκλονισμένη από την τραγωδία

«Για τους ανθρώπους που είναι στο ρεπορτάζ, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εμείς, είμαστε πίσω. Είμαστε από την ασφάλεια του στούντιο. Οι άνθρωποι που είναι εκεί, που ενδεχομένως έχουν δει να ανασύρονται σωροί, διαμελισμένα άκρα… Σήμερα, παρατηρούσα τον εαυτό μου και σκεφτόμουν ότι μιλάμε για διαμελισμένα σώματα τόσο απλά και σαν να μη συμβαίνει τίποτα…» είπε ο Γιάννης Μούτσιος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Είναι μια πραγματικότητα. Εμείς καλούμαστε να επιτελέσουμε τον ρόλο αυτού που ενημερώνει για τα γεγονότα και να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αν κάνεις το λάθος να μπεις μέσα σε αυτό, στη συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει και να ταυτιστείς με αυτό το οποίο βλέπεις, έχει τελειώσει το παιχνίδι. Είναι ένας μηχανισμός. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό το πράγμα», πρόσθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top