Σύγκρουση τρένων Τέμπη: Η ελληνική showbiz συγκλονισμένη από την τραγωδία

«Εθνική τραγωδία… σιωπή! Η σκέψη μας όλη σ'αυτούς που πονάνε…»

Βίντεο από το έκτακτο δελτίο του Star

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με το τραγικό δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη στο ύψος του Ευαγγελισμού, λίγο πριν τα  μεσάνυχτα της Τρίτης 28/2.

Σύγκρουση τρένων Τέμπη: «Πάμε κι όπου βγει», είπε ο μηχανοδηγός

Οι νεκροί από τη μετωπική σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορευματική αργά το βράδυ ανέρχονται μέχρι στιγμής στους 38.

Επτά είναι οι απανθρακωμένες σοροί, ενώ αρκετοί νεκροί είναι διαμελισμένοι. Τα περισσότερα από τα θύματα είναι φοιτητές. Νεκροί εντοπίστηκαν και οι μηχανοδηγοί των τρένων.

Τριήμερο εθνικό πένθος για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Συγκλονισμένοι είναι και οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Οι Σάκης Τανιμανίδης, η Σία Κοσιώνη, η Βίκυ Χαζτηβασιλείου, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Εριέττα Κούρκουλου, Δέσποινα Καμπούρη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Βασίλης Ζούλιας.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη:

Σε μαύρο φόντο ο παρουσιαστής έγραψε: «Τραγικό αυτό που έγινε σήμερα στα Τέμπη με ένα τεράστιο “Γιατί;”. Εύχομαι να γίνουν καλά όλοι οι τραυματίες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν κάποιον δικό τους».

τεμπη

Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε τη μαύρη φωτογραφία που δείχνει το πένθος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ίδιο έκαναν και η Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

 

Η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου για την τραγωδία: «Δεν λειτουργούσε ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης τραίνων, Όχι εκλογές δεν μας αξίζουν. Στο Ζάλογγο, όλοι μας. Αυτό μας αξίζει, Ντροπή».

τεμπη

 

H Eριέττα Κούρκουλου Λάτση ανέβασε μια φωτογραφία από τον τόπο της τραγωδίας και σημείωσε: «Η σκέψη και η αγάπη μας με τις οικογένειες».

τεμπη τραινα

«Απέραντη θλίψη» έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στο Facebook:

τεμπη

«Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων να δεχτούν το θέλημα του θεού και τα λάθη των ανθρώπων…» σημείωσε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Βασίλης Ζούλιας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης γράφει για το δυστύχημα: «Εθνική τραγωδία… σιωπή! Η σκέψη μας όλη σ'αυτούς που πονάνε…κουράγιο!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top