Άλεκ Μπάλντουιν: Ξεκινούν εκ νέου τα γυρίσματα της «καταραμένης» ταινίας

Στο σετ ο ηθοποιός παρά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία

Τα γυρίσματα της ταινίας Rust θα ξεκινήσουν εκ νέου την ερχόμενη άνοιξη, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Η παραγωγή προσέλαβε νέο διευθυντή φωτογραφίας, παρά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, που βαραίνουν τον πρωταγωνιστή και παραγωγό Άλεκ Μπάλντουιν

Η σοκαριστική στιγμή που ο Άλεκ Μπάλντουιν μαθαίνει ότι πέθανε η Χάτσινς

Επίσης, ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο της Χαλίνα Χάτσινς, θα δημιουργηθεί από τη «Rust Movie Productions» για να «παρουσιάσει τη λάμψη και το βάθος του ταλέντου της, ενώ θα μεταφέρει τι σημαίνει η απώλειά της για τους φίλους της, τους συναδέλφους και για ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία», ανέφερε η εταιρεία παραγωγής σε δήλωσή της. Ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και στα δύο έργα.

Η αδικοχαμένη κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς

Η αδικοχαμένη κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς Φωτογραφία AP Images/Andres Leighton

«Αν και είναι γλυκόπικρο, είμαι ευγνώμων που μια λαμπρή και αφοσιωμένη νέα ομάδα παραγωγής μαζί με τους ηθοποιούς και το συνεργείο δεσμεύονται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινήσαμε εγώ και η Χαλίνα», δήλωσε ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα στο Hollywood Reporter.

Μπαμπάς στα 64 του ο Alec Baldwin, μετά το σκάνδαλο με τον πυροβολισμό!

Ο Μπάλντουιν θα παραμείνει στον πρωταγωνιστικό του ρόλο, με την Μπιάνκα Κλάιν να αναλαμβάνει τη διεύθυνση φωτογραφίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η παραγωγή δε θα χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Άλεκ Μπάλντουιν: Ο μοιραίος πυροβολισμός

Τον Οκτώβριο του 2021 όπλο που κρατούσε στα χέρια του ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε στα γυρίσματα της ταινίας Rust υπό άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας του φιλμ και να τραυματιστεί ο σκηνοθέτης.

To εκκλησάκι όπου συνέβη το μοιραίο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust

To εκκλησάκι όπου συνέβη το μοιραίο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust /Φωτογραφία AP Images/Jae C. Hong

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για το τρομερό περιστατικό, ο 64χρονος σταρ γύριζε μια σκηνή για την ταινία στο Ράντσο Μπονάνζα Κρικ, κοντά στην πόλη Σάντα Φε του Νέου Μεξικό, όταν ένα όπλο που βρισκόταν στο σετ ως σκηνικό αντικείμενο εκπυρσοκρότησε. Η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς σκοτώθηκε, ενώ τραύματα υπέστη και ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης του γουέστερν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top