Ούτε η Λαμπίρη ούτε η Θρασκιά. Η παρουσιάστρια που «έκλεισε» στον ΑΝΤ1

Ποια θα αντικαταστήσει την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Mega

Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες εβδομάδες για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 κάθε σαββατοκύριακο. Ένα πρόγραμμα που θα παρουσίαζε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, κάτι που, ωστόσο... ναυάγησε! 

Τρεις παρουσιάστριες, μία θέση - Ποια θα αναλάβει τη νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1;

Και μπορεί η Χατζηβασιλείου να... έφυγε, η Ελίνα Παπίλα, που γνωρίσαμε την περσινή τηλεοπτική σεζόν μέσω του Breakfast@Star με τον Γιώργο Καρτελιά έμεινε. Πληροφορίες ήθελαν τη Ράνια Θρασκιά και τη Χριστίνα Λαμπίρη να βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις για τη νέα εκπομπή, αλλά απ΄ό,τι φαίνεται η ραδιοφωνική παραγωγός επικράτησε. 

Μετά το Breakfast@Star, η Ελίνα Παπίλα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό

Μετά το Breakfast@Star, η Ελίνα Παπίλα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό

Σύμφωνα με την εκπομπή Πάμε Δανάη! θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει την εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου κάθε σαββατοκύριακο. Οπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχος, η εκπομπή θα προβάλλεται πριν από το δελτίο του σταθμού, ενώ χθες έγινε τηλεδιάσκεψη με στελέχη του ΑΝΤ1.

Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, ενώ αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, και πρόθεση του καναλιού είναι να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή μέχρι τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα»

«Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα ούτε για την προβολή. Υπάρχει κάτι που λέγεται ταυτότητα κι αν αυτό που καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου, είναι πιο συνεπές προς τον εαυτό σου και προς το κοινό σου να το αποφύγεις», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου πρόσφατα με ανάρτησή της στο Instagram, μετά τη νέα της τηλεοπτική... κακοτοπιά!

Η ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top