Ελένη Μενεγάκη: Το απίθανο μπέρδεμα με τις σχέσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα

«Πώς τα έκανα έτσι ρε παιδιά; Πολλά τα χρόνια»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Ελένη

Ένα viral βίντεο από γάμο στην Αμερική προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Ελένη, στη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Γκουντάρας: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη;

Ο παρουσιαστής περιέγραψε ότι την ώρα που αντάλλασσαν τους όρκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης, ένα περιστέρι αφόδευσε στο νυφικό της νύφης, με αποτέλεσμα ο γαμπρός να παρατηρήσει ότι… μύριζε λίγο. 

Η Ελένη Μενεγάκη και Γρηγόρης Γκουντάρας σε νυχτερινή τους έξοδο την εποχή που ήταν συνεργάτες

Η Ελένη Μενεγάκη και Γρηγόρης Γκουντάρας σε νυχτερινή τους έξοδο την εποχή που ήταν συνεργάτες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τον παλιό της συνεργάτη, Γρηγόρη Γκουντάρα. «Εγώ πιστεύω ότι είναι γούρι. Μου έρχεται στο μυαλό ο Γρηγόρης Γκουντάρας να μας λέει ότι στο πρώτο του ραντεβού με τη Ναταλί Κάκκαβα είχε υποστεί εκείνη μία κουτσουλιά πάνω της. Κάπως μου έρχεται», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, ωστόσο φαίνεται πως μπερδεύτηκε.

Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

«Άλλη κοπέλα! Αλλά σε πρώτο ραντεβού! Πώς τα έκανα έτσι ρε παιδιά; Πολλά τα χρόνια», έσπευσε να προσθέσει γελώντας η Ελένη Μενεγάκη.

Προφανώς η παρουσιάστρια αναφερόταν στη σχέση του πρώην συνεργάτη της με την Ελένη Φωτοπούλου, που τότε ήταν κι εκείνη στην εκπομπή της Ελένης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top