Γκουντάρας: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη;

Η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, απάντησε σε ερωτήσεις στο Instagram

Δείτε στο βίντεο την τελευταία τηλεοπτική συνάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα, έκανε ένα Q & A και απάντησε στις ερωτήσεις του κόσμου.

Αποκάλυψε αν θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον Γρηγόρη, αλλά και ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, με τους οποίους είχαν συνεργαστεί το περασμένο καλοκαίρι συμπαρουσιάζοντας την εκπομπή «Καλοκαίρι Νοt» στο Open. 

Φυσικά, ρωτήθηκε και για την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία ο Γρηγόρης Γκουντάρας συνεργάστηκε για 16 χρόνια και το τηλεοπτικό «διαζύγιό» τους είχε συζητηθεί πάρα πολύ.

Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

«Η συνεργασία του Γρηγόρη με την Ελένη ήταν οικογενειακή. Αγαπιόντουσαν και εκτιμούσαν πολύ ο ένας τον άλλον για πολλά χρόνια».

Γκουντάρας: Τι έγινε με την Ελένη Μενεγάκη όταν έκλεισαν οι κάμερες

Για την εμπειρία της από την καλοκαιρινή εκπομπή που έκανε με τον σύζυγό της αποκάλυψε ότι ήταν εξαιρετική: «Τον θαύμασα ακόμη περισσότερο. Τυχερή που σε αυτήν την πρώτη μου απόπειρα σε αυτόν τον ρόλο είχα δίπλα μου με τεράστια εμπειρία και γνώση του αντικειμένου».

Όσο για τις σχέσεις τους με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου εξομολογήθηκε ότι ήταν καθαρά επαγγελματικές και πλέον δεν έχουν καμία επαφή.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top