Σασμός: «Ο Παντελής θα κάνει κάποιες κινήσεις που θα μαλακώσουν την Άννα»

Όσα είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου στο «Breakfast@star»

Πολλές είναι οι ανατροπές στον «Σασμό». Αυτό που δεν περίμεναν να δουν οι τηλεθεατές είναι την «Άννα» να έχει φτάσει στα όριά της, να εγκαταλείπει τον «Παντελή» και να μετακομίζει στο σπίτι της «Θοδώρας».

Σασμός: Γιατί η «Αργυρώ» δεν έχει δει την ερωτική σκηνή με τον «Αστέρη»;

Το κοινό επικρότησε τη στάση της «Άννας», αλλά τώρα περιμένει να δει αν θα επιστρέψει στην οικογενειακή εστία. Την απάντηση έσωσε η Αλίνα Κωτσοβούλου μιλώντας στο «Breakfast@star»: «Ο Παντελής θα κάνει κάποιες κινήσεις που θα μαλακώσουν την Άννα. Η Άννα δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται μακριά από το σπίτι της. Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη πάντα τα βρίσκουν. Έχουν μεγαλώσει μαζί από παιδιά κι επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ευθύμη Φαρμάκη».

«Στα γυρίσματα του Σασμού κουβεντιάζουμε για τα ανταγωνιστικά προγράμματα»

Όσα είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου στο «Breakfast@star»


Άραγε η ηθοποιός έχει κοινά με την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά; «Το κοινό μας είναι ότι είμαστε υπέρ της οικογένειας και μαγειρεύουμε. Δουλειές δεν κάνω όπως κάνει η Άννα.  Η μητέρα μου με κοροϊδεύει. “Βλέπω ότι στην τηλεόραση κάνεις όλα αυτά που δεν κάνεις ποτέ και δεν έχεις κάνει ποτέ, παίρνω το αίμα μου πίσω” μου λέει», απάντησε η Αλίνα Κωτσοβούλου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top