Στεφανία Γουλιώτη στο DOT: Δίνει spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Πόσες φόρες της έχουν προτείνει να ασχοληθεί με τα κοινά;

Καλεσμένη στην εκπομπή «DOT.» ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου η Στεφανία Γουλιώτη. Η καταξιωμένη και αγαπημένη ηθοποιός «φόρεσε» τη χαλαρή της διάθεση, κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε στον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη για το νέο κύκλο του Maestro, τον ρόλο της «Αλεξάνδρας», αλλά και για τις πολλές προτάσεις που έχει από τον χώρο της... πολιτικής.

Σμαράγδα Καρύδη - Στεφανία Γουλιώτη: Ο ξέφρενος χορός πάνω στα... κεραμίδια

Ο ρόλος της «Αλεξάνδρας» και το Spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

«Δυστυχώς, όλοι λένε ότι η Αλεξάνδρα (σ.σ. ο ρόλος που ενσαρκώνει στο Maestro είναι κακή. Είναι αυτό το κομμάτι της πληγής που δεν επουλώνεται ποτέ που δεν έχει περάσει στο κοινό τόσο πολύ. Δηλαδή, πάντα πρέπει να υπενθυμίζω στους άλλους ότι η Αλεξάνδρα έχει "σπάσει", χάσει το παιδί. Είναι σκληρή γιατί αυτή είναι η βιτρίνα της, προκειμένου να επιβιώσει σε αυτόν τον κόσμο» και συμπλήρωσε:

«Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η Αλεξάνδρα δεν προσπάθησε ποτέ να διορθώσει τις πληγές της. Υπάρχει ένας ωραίος, όμως, δεύτερος κύκλος που έρχεται να κάνει κάποιες μικρές διορθώσεις του παρελθόντος. Θα ξεκινήσουμε από Αθήνα τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. Τον γύρισα σε αυτή την πλουσιοπάροχη ταράτσα που ζω ως Αλεξάνδρα»

Στεφανία Γουλιώτη: Η ηλικία, ο μυστικός γάμος και η σεξουαλική παρενόχληση

Οι πολλές προτάσεις από την πολιτική που την... ξάφνιασαν

«Μου έχει γίνει πρόταση αρκετές φορές να ασχοληθώ με την πολιτική για τρελές θέσεις και από πολλές πολιτικές παρατάξεις προς μεγάλη μου έκπληξη. Πρώτον, η απάντηση μου ήταν ότι για να έφτασαν σε εμένα υπάρχει πολλή έλλειψη "προσωπικού"» και συμπλήρωσε:

«Ναι, είμαι ένας άνθρωπος με μόρφωση. Αισθάνομαι, όμως, ότι έχω τρομερή έλλειψη υπόβαθρου για να είμαι καλή σε μία τέτοια θέση. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν το θέλω. Είναι στον δρόμο μου, αλλά όταν έρθουν σωστά τα πράγματα»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top