Ναταλία Γερμανού: Η ανάρτηση μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον Alpha

Ποιους ευχαρίστησε η παρουσιάστρια;

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Alpha το πρωί της Τρίτης, έκανε γνωστό πως η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει τη συνεργασία της με το κανάλι.

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Λίγη ώρα μετά, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ευχαριστώντας τους συνεργάτες που είχε το 2010, όταν ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον σταθμό στην εκπομπή Μες την Καλή Χαρά, αλλά κι αυτούς που έχει στο πλευρό της σήμερα στο Καλύτερα Δε Γίνεται.

Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alpha η Ναταλία Γερμανού

Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alpha η Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού: Τηλεοπτική... επανασύνδεση με τον Κώστα Τσουρό

«Από το Μες στην Καλή Χαρά το 2010 στο Καλύτερα Δε Γίνεται το 2023, άλλαξαν πολλά. Παρουσιαστές, συμπαρουσιαστές, ομάδες, χρώματα μαλλιών, ρούχα, μόδες, θεματολογίες. Χαίρομαι που σε αυτό το κανάλι ξεκίνησα να αγαπάω την ψυχαγωγία του σαββατοκύριακου και να τη κάνω κομμάτι μου. Χαίρομαι για το φανταστικό παρεάκι του χτες, τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Θέμη (φίλο καρδιάς) τον Δημήτρη τον Βασίλη και τη Μαίρη Κούσουλα που με έμαθε να κολυμπάω! Κι ευγνωμονώ για το πολύτιμο παρεάκι του σήμερα τον Παναγιώτη, τη Ναταλία, την Εβελίνα, τον Δημήτρη, τον Γιάννη, τον Χρήστο, τον Χάρη. Και τον Βασίλη Δρυμούση που στέκεται βράχος στα κύματα. Ναι πέρασαν τα χρόνια. Άλλαξαν πολλά. Ένα πράγμα όμως παραμένει σταθερό σε όλα αυτά. Η βάση, το κανάλι, το σπίτι. Καλή μας συνέχεια @alphatv», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top