Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Όσα είπε στην έναρξη στην εκπομπή της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της είχε τις προηγούμενες ημέρες η Ναταλία Γερμανού, αφού ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και πυρετό.

Ναταλία Γερμανού: Εκτός «αέρα» η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να απέχει από την εκπομπή της κι έτσι το Καλύτερα Δε Γίνεται δε βγήκε στον «αέρα».

Καλύτερα από ποτέ η Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα Δε Γίνεται!

Καλύτερα από ποτέ η Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα Δε Γίνεται!

Το μεσημέρι της Κυριακής, πιο υγιής από ποτέ, η Ναταλία επέστρεψε στο πλατό και καλησπέρισε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ναταλία Γερμανού: Τηλεοπτική... επανασύνδεση με τον Κώστα Τσουρό

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε και τον Alpha για τη στήριξη που της έδειξε

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε και τον Alpha για τη στήριξη που της έδειξε

«Καλό σας μεσημέρι. Καλώς μου ήρθατε. Κυριακούλα σήμερα. Αααχ! Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη χθεσινή μου απουσία και να ζητήσω συγγνώμη και από κάποιους άλλους τηλεθεατές για τη σημερινή μου παρουσία. Δε θέλω να θεωρούμε δεδομένο ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι που μας βλέπουνε. Κάποιοι μπορεί να πουν “δεν καθόσουν μαρή σπίτι”. Κυρίως σε αυτούς που όλη η παρέα σας λείψαμε και εγώ ευθύνομαι κι ο οργανισμός κατέρρευσε... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα χιλιάδες μηνύματα. Ειλικρινά με συγκινήσατε αβάσταχτα. Ευχαριστώ πολύ και το κανάλι και έδειξε το γλυκό και ανθρώπινο πρόσωπο που έχουμε ανάγκη από τον χώρο που δουλεύουμε. Η υγεία είναι πολύ βασικό πράγμα», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top