Πόπη Τσαπανίδου για πολιτική: «Έκανα μια δήλωση πολύ αληθινή»

Ξεκαθάρισε τις δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα στην Ελεονώρα Μελέτη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πόπης Τσαπανίδου στο Καλύτερα Δε Γίνεται

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες εβδομάδες, ότι η Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Πόπη Τσαπανίδου: Γιατί δέχθηκα την πρόταση του Τσίπρα – Το παρασκήνιο

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την απόφασή της να δεχθεί τη θέση ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πόπη Τσαπανίδου αποχαιρέτησε τη δημοσιογραφία για τα μάτια της πολιτικής!

Η Πόπη Τσαπανίδου αποχαιρέτησε τη δημοσιογραφία για τα μάτια της πολιτικής!

Για πρώτη φορά η δημοσιογράφος απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στην Ελεονώρα Μελέτη. Τότε, είχε δηλώσει πως αν πήγαινε με ένα κόμμα, θα ήταν σαν να λέει στον κόσμο πως τόσο καιρό τους περνούσε αυτό που πίστευε στην ουσία.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Βγήκε ένα περίφημο βίντεο με κάποιες δηλώσεις μου στην Ελεονώρα Μελέτη το 2018. Ήταν η εποχή που είχα φύγει από την πρωινή ζώνη, είχα παραιτηθεί κι είχα κλείσει την πόρτα για πάντα. Είχα πει ότι δε θέλω να ξανακάνω πρωινή ζώνη. Είχα σκοπό να αποτραβηχτώ από τη δημοσιογραφία εκείνη την εποχή, μετά ήρθαν τα πάνω -κάτω. Ήρθε η πανδημία. Και ξαναγύρισα στα δελτία ειδήσεων γιατί άρχισαν τα προβλήματα», είπε αρχικά.

Η Ναταλία Γερμανού με την Πόπη Τσαπανίδου

Η Ναταλία Γερμανού με την Πόπη Τσαπανίδου

«Κυκλοφόρησε το βίντεο με τις δηλώσεις κι όλοι το χρησιμοποίησαν για να στοχεύσουν, να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Σίγουρα το βίντεο αυτό προβλημάτισε πολλούς και χαίρομαι που ξεκινάς με αυτό την κουβέντα. Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες απόλυτα αυθεντικά, γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είχα καμία πρόθεση να κατέβω στην πολιτική, καμία πρόθεση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Έκανα μια δήλωση πολύ αληθινή», συμπλήρωσε.

Πόπη Τσαπανίδου: Παραδέχεται πως ο εγγονός της τη σέρνει από τη μύτη

«Δε δούλεψα ποτέ στη δημοσιογραφία στοχεύοντας σε μια εξαργύρωση της δημοσιογραφικής θέσης με μια πολιτική. Όταν ήρθε αυτή η πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπήκα σε μια αναζήτηση εσωτερική αν θέλω να το κάνω. Ήμουν πολύ αληθινή τότε και συνεχίζω να είμαι και σήμερα. Εγκαταλείπω τη δημοσιογραφία», απάντησε στη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top