Πόπη Τσαπανίδου: Παραδέχεται πως ο εγγονός της τη σέρνει από τη μύτη

Ευτυχισμένη γιαγιά η δημοσιογράφος

Πριν από έναν χρόνο η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά για πρώτη φορά και από τότε «πετάει» στα σύννεφα. Η κόρη της, Μαρίνα, τον περασμένο Ιούνιο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πόπη Τσαπανίδου: Τρισευτυχισμένη κρατώντας στην αγκαλιά τον εγγονό της

 


Η παρουσιάστρια του δελτίου του Open αρκετά συχνά ταξιδεύει στην Ολλανδία για να δει τον μικρό Έκτορα. Δηλώνει τρισευτυχισμένη και ξετρελαμένη με τον μικρό και δεν το κρύβει λεπτό! Σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram την είδαμε να χορεύει με τον μικρό και να του μιλά στα αγγλικά.

Πόπη Τσαπανίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον 6 μηνών εγγονό της


Η ίδια παραδέχτηκε πως ο μικρός Έκτορας τη… σέρνει από τη μύτη. «Πώς μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν…
Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές. Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα “μάθουμε” τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα… μούτρα και τις προσδοκίες μας! Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πώς να ζείτε τη ζωή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πόπη Τσαπανίδου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top