Πόπη Τσαπανίδου: Τρισευτυχισμένη κρατώντας στην αγκαλιά τον εγγονό της

Απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του με ένα τεράστιο χαμόγελο

Το τρυφερό βίντεο της Πόπης Τσαπανίδου με τον εγγονό της

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου, έγινε πριν από λίγους μήνες γιαγιά και κυριολεκτικά πετάει στα σύννεφα! Δηλώνει τρισευτυχισμένη και ξετρελαμένη με τον μικρό Έκτορα και δεν το κρύβει λεπτό! 

Πόπη Τσαπανίδου: Bόλτα στο Άμστερνταμ με την κόρη και τον εγγονό της

Πρόσφατα, η κόρη της, Μαρίνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, κάνοντας την ίδια για πρώτη φορά μαμά και την Πόπη Τσαπανίδου επισήμως γιαγιά! Η τελευταία, μάλιστα, δε δίστασε να δημοσιεύσει στο instagram φωτογραφία που κρατά τον εγγονό της αγκαλιά και ένα τεράστιο χαμόγελο να έχει σχηματιστεί στο πρόσωπό της, δείχνοντας να απολαμβάνει κάθε λεπτό μαζί του!

 H γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου, έγινε πριν από λίγους μήνες γιαγιά! Δηλώνει τρισευτυχισμένη και ξετρελαμένη με τον μικρό Έκτορα και δεν το κρύβει λεπτό!

Ξετρελαμένη με τον εγγονό της η Τσαπανίδου: Το χάδι του μπέμπη στη γιαγιά

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα μαζικής δικτύωσης και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τη φίλους στιγμές με την κόρη της και το μωράκι. «Έρωτας» έγραψε η... χαζογιαγιά κάτω από τη φωτογραφία με τον μικρό Έκτορα... 

Πόπη Τσαπανίδου: Eίναι χαζογιαγιά - Το τρυφερό βίντεο με τον εγγόνο της

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top