MasterChef 2023: Το βίντεο από το backstage λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα!

Το απίστευτο βίντεο που πόσταραν στο TikTok

Δείτε το trailer του MasterChef 2023 από τις auditions

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 2023 απόψε στις 21:00 στο Star, οι τρεις κριτές αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την τρελή «χημεία» που έχουν μεταξύ τους, με το χιούμορ και τα πειράγματα να πρωταγωνιστούν!

Xωρίς bootcamp το MasterChef φέτος - Η ποδιά που δίνει δεύτερη ευκαιρία!

Μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του MasterChef στο TikTok, το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι χρήστες είναι οι τρεις αγαπημένοι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης να απευθύνονται στο κοινό… πάνω από μια κατσαρόλα!

Οι κριτές μέσα από ένα άκρως απολαυστικό «TikTokικό» concept, στέλνουν το μήνυμά τους προς όλους τους χρήστες του μέσου λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα.

@masterchefgr

Πρεμιέρα απόψε στις 21:00

♬ original sound - MasterChef GR

Κάνοντας Follow τον λογαριασμό MasterChef στο TikTok το κοινό μπορεί να βλέπει αποκλειστικό fun περιεχόμενο από τους κριτές και τους παίκτες! 

MasterChef 2023: Απόψε στις 21:00 η μεγάλη πρεμιέρα

MasterChef, το δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, που βρίσκεται στο top5 των διαχρονικά πιο δημοφιλών format παγκοσμίως, και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, έρχεται από στις 21:00 στην οθόνη του Star! 

MasterChef: Οι κριτές αποκαλύπτουν τις αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο

Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος, τόσο στο είδος του, όσο  και στην prime time τηλεοπτική ζώνη, ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή!

Όλοι θέλουν, αλλά μόνο το MasterChef μπορεί. Μπορεί να γράφει κάθε χρόνο μια νέα τηλεοπτική σελίδα, με άρτια παραγωγή, που και για τη νέα σεζόν έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο, συναρπαστικό, μαγειρικό «ταξίδι», που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top