MasterChef 2023: Απολαύστε το νέο trailer από τις auditions

Λευκή ποδιά ή τίποτα;

Δείτε το νέο trailer του MasterChef 2023

Το νέο trailer από τις auditions του MasterChef 2023 που θα κάνει πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21:00, μόλις κυκλοφόρησε κι είναι πιο...χορταστικό από ποτέ!

Σε αυτό βλέπουμε περισσότερα πλάνα από τις αγαπημένες auditions των υποψήφιων διαγωνιζόμενων.

Οι «εισβολείς» φέρνουν αλλαγές στο MasterChef - Tι θα δούμε στον νέο κύκλο

Χιούμορ, αγωνία, ανταγωνισμός, πάθος για τη μαγειρική είναι μερικά από τα συστατικά του νέου κύκλου επεισοδίων, με την ατάκα «λευκή ή μαύρη ποδιά» να επικρατεί στις auditions.

Λευκές & μαύρες ποδιές πρωταγωνιστούν στο MasterChef 2023

Λευκές & μαύρες ποδιές πρωταγωνιστούν στο MasterChef 2023

Από τις ατάκες των κριτών καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν από τους καλύτερους κύκλους του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγερικής, με τα πιάτα των συμμετεχόντων να συναρπάζουν και τις ιστορίες τους να συγκινούν!

MasterChef 2023: Οι αλλαγές στον φετινό κύκλο

Στο MasterChef 2023, θα είναι πολλές οι αλλαγές αλλά και τα καινούργια στοιχεία.

Ωστόσο, κάτι παραμένει σταθερό. Οι τρεις αγαπημένοι, καταξιωμένοι chef κριτές: ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τρία πρόσωπα, που έχουν διαγράψει σημαντική επαγγελματική πορεία, αναδείχτηκαν τηλεοπτικά μέσα από το MasterChef και ξεχώρισαν τόσο για τη μεταξύ τους «χημεία» και τις γνώσεις τους στη μαγειρική, όσο και για το πηγαίο χιούμορ, τις απίθανες ατάκες, την έμφυτη ευγένεια, που αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα, αλλά και τον σεβασμό, με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάθε διαγωνιζόμενο.

MasterChef 2023: Νέο τρέιλερ από τις οντισιόν!

Το Star διασφαλίζει για ακόμα μια φορά υψηλό επίπεδο παραγωγής, με πολλές εξωτερικές δοκιμασίες κι απαιτητικά γυρίσματα.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας υπενθυμίζουν την απίστευτη «χημεία» που έχουν στο MasterChef

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας υπενθυμίζουν την απίστευτη «χημεία» που έχουν στο MasterChef

Πρωταγωνίστρια, όπως πάντα, θα είναι η γαστρονομία, με απρόβλεπτες δοκιμασίες που αναδεικνύουν το επίπεδο της μαγειρικής εξέλιξης και παρέχουν ευκαιρίες ζωής και σπουδαία έπαθλα σε κάθε διαγωνιζόμενο.

Κι αυτήν την τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε καλεσμένους τους σπουδαιότερους Έλληνες και ξένους chefs, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα τους, αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το τηλεοπτικό φαινόμενο MasterChef.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διαχρονική προσπάθεια του MasterChef να συστήσει στο κοινό τα ελληνικά προϊόντα, μέσα από ποικίλες πρωτοβουλίες, με ειδικά αφιερώματα στις τοπικές κουζίνες και στους καινοτόμους παραγωγούς, ενώ ούτε φέτος θα απουσιάσουν οι φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, οn & off camera.

It's official! Ξεκινάει το MasterChef 2023 - Πότε κάνει πρεμιέρα

Οι φετινές auditions του MasterChef 2023 αλλάζουν: επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις καθώς η κατάκτηση της ποδιάς, για τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους, σημαίνει την απευθείας είσοδο στο σπίτι! Φέτος, η διαδικασία της επιλογής, εκείνων που θα συμπληρώσουν της 24άδα, θα είναι απαιτητική και συναρπαστική.

Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου του ΜasterChef αλλά κι οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία, θα είναι πολύ λιγότερες. Τι σημαίνει αυτό; Οι αστοχίες και τα λάθη φέτος δε συγχωρούνται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top