GNTM 5 Συγκινήθηκε η Καγιά με την Αλεξία - «Είμαι πολύ περήφανη για σένα»

Η εξομολόγηση του μοντέλου on camera

Μπορεί στην αρχή του GΝTM 5, η Αλεξία να μην ήταν και τόσο σίγουρη γι’ αυτό που πάει να κάνει, αλλά πλέον πατάει γερά στα πόδια της.

GNTM 5: Εκνευρίστηκαν οι κριτές με τη συμπεριφορά των μοντέλων!

Το νεαρό μοντέλο στάθηκε μπροστά από τους κριτές για να ακούσει τα σχόλια για τη φωτογραφία της, αλλά όταν ήρθε η σειρά της Βίκυς Καγιά η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά.

GNTM 5 - Καγιά: «Είμαστε στις 5 καλύτερες και βλέπουμε αυτές τις βλακείες»

GNTM 5: Η συγκίνηση της Βίκυς Καγιά για την Αλεξία

GNTM 5: Η συγκίνηση της Βίκυς Καγιά για την Αλεξία

«Αλεξία, αυτό που μου αρέσει σήμερα σε εσένα  είναι η στάση σου. Είσαι άλλο κορίτσι. Στέκεσαι βέβαιη και σίγουρη γι’ αυτό που είσαι. Σε καμαρώνω. Είμαι πολύ περήφανη για σένα. Είσαι πανέτοιμη για να καταφέρεις όλα σου τα όνειρα. Δακρύζω μόνο που στο λέω. Δεν ξέρεις πόσα έχεις καταφέρει», είπε η Βίκυ Καγιά με δάκρυα στα μάτια.

GNTM 5: Η αγκαλιά της Βίκυς Καγιά στην Αλεξία

GNTM 5: Η αγκαλιά της Βίκυς Καγιά στην Αλεξία

Το νεαρό μοντέλο ακούγοντας αυτά τα λόγια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έτσι η κριτής σηκώθηκε από τη θέση της για να της δώσει μια ζεστή και μεγάλη αγκαλιά.

GNTM 5: Τα δάκρυα της Αλεξίας

GNTM 5: Τα δάκρυα της Αλεξίας

«Ο λόγος που συγκινούμαι όταν ακούω τη φράση: «Είμαι πολύ περήφανη για σένα» είναι γιατί αποζητούσα να το ακούσω πολύ στη ζωή μου από δικούς μου ανθρώπους, κυρίως την οικογένειά μου. Δεν το είχα ποτέ αυτό. Αντιθέτως, είχα πίεση και πως ίσως  δεν κάνω κάτι σωστά. Ίσως πολλά πράγματα», εξήγησε λίγα λεπτά αργότερα η Αλεξία on camera.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top