GNTM 5: Συγκινήθηκαν τα κορίτσια κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η απουσία των αγαπημένων προσώπων των μοντέλων δημιουργεί συγκίνηση

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5 ξεκινά με γλυκόπικρα σχόλια. Αφενός η Μάρα αισθάνεται έντονα την απουσία της μαμάς της, Μικαέλας, που αποχώρησε και αφετέρου κάποιες διαγωνιζόμενες διχάζονται για τις κινήσεις της Αλεξίας.

GNTM 5: Ο τελικός έρχεται! Η σημερινή αποχώρηση δυσκόλεψε τους κριτές

Η διάθεση αλλάζει με την άφιξη της model instructor Mary Vitinaros και του coach Χρήστου Μπίρμπα, που έρχονται με διάθεση γιορτινή για να στολίσουν όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η απουσία των αγαπημένων προσώπων των μοντέλων δημιουργεί συγκίνηση και όλοι μαζί, γύρω από το λαμπερό δέντρο, βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες και ανταλλάσσουν ευχές.

Η Μαρίτα ξέσπασε σε κλάματα κι ανέφερε: «Κρατιόμουν να μη συγκινηθώ… Τίποτα. Τα Χριστούγεννα είναι όμορφα, αλλά κάποιες φορές δεν είναι. Επειδή μου έρχονται κάποιες αναμνήσεις, συγκινούμαι λίγο. Είναι πολύ όμορφο αυτό που λέμε, να έχουμε άτομα δικά μας, να μας αγαπάνε και να τους αγαπάμε. Κλαίω από χαρά γιατί ξέρω ότι θα έρθουν πολύ πιο όμορφα Χριστούγεννα κι ότι αυτά που είχαν περάσει όλοι, θα καταλάβουμε γιατί τα έχουμε περάσει και θα είμαστε πιο δυνατοί και χαρούμενοι. Αυτό.»

Αλλά και η Αλεξία συγκινήθηκε και ευχήθηκε στα κορίτσια τα εξής: «Εύχομαι πάντα στη ζωή σας να ξέρετε ότι δεν είστε ποτέ μόνες σας και ότι θα έχετε πάντα ανθρώπους δίπλα σας να σας αγαπάνε και πάντα να είστε μαζί τους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!».

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top