Shopping Star: Αυτό είναι εορταστικό θέμα της εβδομάδας

Δείτε την εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:50 στο Star

Το «Shopping Star», η πιο επιτυχημένη μεσημεριανή συνήθεια, που αγαπήθηκε τόσο πολύ από όλες τις γυναίκες και όχι μόνο, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, αυτή την εβδομάδα βάζει τα γιορτινά του με glitter, παγιέτες, σατέν, βελούδο, στρας και ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς με το δικό του fashion τρόπο!

Οι 5 παίκτριες της εβδομάδας:

- Η 28χρονη Δέσποινα, οικιακά

- Η 34χρονη Θεοδώρα, υποπλοίαρχος εμπορικού ναυτικού

- Η 21χρονη Δέσποινα, φοιτήτρια

- Η 54χρονη Ελένη, ιδιωτική υπάλληλος

- Η 18χρονη Ειρήνη, σερβιτόρα

θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ έχοντας να ανταποκριθούν στο πιο αγαπημένο, στο πιο επίκαιρο, στο πιο διασκεδαστικό, στο πιο χαρούμενο, στο πιο λαμπερό θέμα «Αλλαγή του χρόνου με τη Μπέσσυ Αργυράκη».

Μια απίθανη εβδομάδα με φανταστικές αγορές, ατέλειωτες πρόβες, ωραίες ιστορίες και την πιο φιλόξενη και ανατρεπτική πασαρέλα, που επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις!

Οι πέντε υποψήφιες παίκτριες θα διασκεδάσουν και θα διεκδικήσουν δυναμικά την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» κερδίζοντας 1.000 ευρώ και φυσικά όλες τις αγορές τους!

«Shopping Star», ο απόλυτος ορισμός της εμπειρίας του shopping, η καθημερινή, απολαυστική βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική και τα πολύτιμα, ευρηματικά tips της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, είναι στο Star!

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 7η χρονιά στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top