Οι παρουσιαστές του Star σε ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο βίντεο

«Καλές φανταSTARικές γιορτές»

Το χριστουγεννιάτικο βίντεο των παρουσιαστών του Star

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλοι είμαστε σε εορταστική διάθεση. Εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε οι παρουσιαστές του Star, οι οποίοι φόρεσαν τα γιορτινά τους, αλλά πάνω από όλα τα λαμπερά τους χαμόγελα και ετοίμασαν ένα εορταστικό βίντεο για τους τηλεθεατές.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@star» και σε αυτό είδαμε τους: Μάρα Ζαχαρέα, Ζήνα Κουτσελίνη, Πέτρο Πολυχρονίδη, Ετεοκλή Παύλου, Ελένη Χατζίδου, Δέσποινα Μοιραράκη, Κώστα και Μάνο Στεφανή, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά, Νάντια Κοντογιώργη, Μίνωα Θεοχάρη, Βίκυ Καγιά, Άση Μπήλιου, Λάμπρο Φισφή με τους captains.

«Καλές φανταSTARικές γιορτές», σε όλους.

Η on air συγκίνηση της Ελένης Χατζίδου

Η συγκίνηση της Ελένης Χατζίδου και το φιλί του Ετεοκλή Παύλου

Μετά την προβολή του βίντεο η Ελένη Χατζίδου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της λέγοντας: «Αυτό είναι οικογένεια, αυτό είναι το Star. Το νιώσαμε από τη πρώτη φορά που μπήκαμε στα γραφεία για να υπογράψουμε. Είναι οι καλύτερες συνθήκες που έχω δουλέψει ποτέ και όχι επειδή είμαι με τον άντρα μου».

«Θα σας πω μια μικρή ιστορία. Εγώ ξεκίνησα ως τραγουδίστρια από το 2002. Έχω κάνει πάρα πολλές συνεργασίες, σε άλλες πέρασα πολύ ωραία… πέρασα όμως και πάρα πολύ δύσκολα. Με ρωτάνε τώρα «δε σου λείπει το τραγούδι;». Το τραγούδι σαν τραγούδι μου λείπει πάρα πολύ. Τραγουδάω στο σπίτι για την οικογένειά μου ή αν τύχει κάποιο live…  αλλά πραγματικά τέτοιο κλίμα, συν την οργάνωση… δε μου έχει ξανατύχει», πρόσθεσε.

Ο Ετεοκλής Παύλου έσπευσε να την αγκαλιάσει και να της δώσει ένα τρυφερό φιλί.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top