Στέφανος Ξενάκης: Πώς αντιμετωπίζει στην πραγματικότητα τα παιδιά του;

Ο γνωστός συγγραφέας του «Δώρου» καλεσμένος στο DOT

Καλεσμένος στο DOT την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ήταν ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης και μίλησε από καρδιάς στη Νάντια Κοντογεώργη και στον Μίνω Θεοχάρη για την όμορφη και υγιή σχέση που έχει χτίσει με τις κόρες του και πώς αντιμετωπίζει τα «θέλω» και τις επιθυμίες τους.

Δείτε όλα τα επεισόδια του DOT

Ο γνωστός συγγραφέας του βιβλίου «Το Δώρο» είπε ότι πρέπει τα παιδιά να έχουν όρια αλλά πρέπει να ακούμε και τα «θέλω» τους. 

dot ξενάκης

Όπως είπε, τα παιδιά παραδειγματίζονται από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας και «ρουφάνε» σαν σφουγγάρι το παράδειγμα των γονιών τους. Ο Στέφανος Ξενάκης, ο οποίος έχει χωρίσει από τη μητέρα των παιδιών του, εξήγησε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η μαμά των κοριτσιών στέκονται ιδιαίτερα στην ψυχική υγεία και προσπαθούν για το καλύτερο για τα παιδιά τους.

«Η μικρή μου κόρη, όταν γύριζε από το σχολείο έπαιρνε το τάμπλετ για να μου δείξει κάποια πράγματα και εγώ έβγαζα φλύκταινες γιατί έλεγα ‘’πρώτα θα διαβάσουμε και μετά τάμπλετ’’. Μετά κατάλαβα ότι αυτό με το τάμπλετ ήταν ο τρόπος της να συνδεθεί κάπως μαζί μου δείχνοντάς μου μέσα από την τεχνολογία κάποια πράγματα που αγαπάει. Πλέον καθόμαστε 10 -15 λεπτά, μου δείχνει αυτά που θέλει, είναι ήρεμη η ψυχούλα της και μου λέει ‘’τώρα, μπαμπά, πάω να διαβάσω» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Ξενάκης στο DOT.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top