Maestro: Τα λάθη που εντόπισαν οι χρήστες και η καθηλωτική Καβογιάννη

Οι χρήστες του Twitter μαντεύουν τη διεθνή αναγνώρισή της το Netflix!

Όσα είπε ο ηθοποιός του Maestro Ορέστης Χαλκιάς στο Night Out

Την Πέμπτη 8/12 οι φανς του «Maestro» κάθισαν αναπαυτικά στους καναπέδες τους, μπροστά από τις τηλεοράσεις τους και παρακολούθησαν το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς, η οποία θα έχει και δεύτερο κύκλο.

Πολλές ήταν οι ανατροπές και τα συναισθηματικά σκαμπανευάσματα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, ενώ δεν έλειψαν και τα λάθη που -φυσικά- δεν πέρασαν απαρατήρητα από το κοινό.

Η καθηλωτική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro

Η Μαρία Καβογιάννη «δοξάστηκε» από το Twitter για μία ακόμη φορά, καθώς ξεπέρασε τον εαυτό της στη σκηνή όπου πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, χτυπημένη και κακοποιημένη από τον σύζυγό της, για να τον καταγγείλει για τον βιασμό της κοπέλας του γιου τους.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια: 

Η καθηλωτική -για μία ακόμα φορά – ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη

ΜΑΕΣΤΡΟ Η καθηλωτική -για μία ακόμα φορά – ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη

ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη

Οι χρήστες του διαδικτύου μαντεύουν τη διεθνή αναγνώριση που θα λάβει η ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός, μόλις η σειρά βγει στον «αέρα» του Netflix.

ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΕΣΤΡΟ

Παίρνοντας το θάρρος να καταγγείλει τον σύζυγό της και αυτή τη φορά να μην αφήσει την κακοποίηση πίσω από τις κλειστές πόρτες, η Μαρία με τον σπαρακτικό της μονόλογο μάς αποκαλύπτει και το πρώτο μεγάλο κίνητρο για την δολοφονία του συζύγου της, Χαράλαμπου. Η δολοφονία του, όπως ξέρουμε όλοι πια και από τα λεγόμενα του Χριστόφορου, θα είναι ο επίλογος του φετινού Maestro.

Τα λάθη που παρατήρησαν οι χρήστες των social media

Η ερωτική σκηνή στη λίμνη με τον Χριστόφορο και την Κλέλια σε απομονωμένη παραλία των Παξών περιείχε ένα μεγάλο λάθος για τους παρατηρητικούς.

Η αναγκαστική μεταγλώτισση χάλασε την ερωτική σκηνή των δύο πρωταγωνιστών. Προφανώς λόγω του θορύβου της θάλασσας, η σκηνή ντουμπραλίστηκε και το voice over κάπου… χάθηκε.

maestro

Ένα ακόμα λάθος του επεισοδίου ήταν ότι ήταν λίγο… βιαστικό! Το επεισόδιο αυτό υποτίθεται θα ήταν αφιερωμένο στον γιατρό των Παξών, Μιχάλη, αλλά δεν ήταν και οι χρήστες των social media φυσικά και το παρατήρησαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο δεν ανήκε ολοκληρωτικά στον Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης) και η αλήθεια είναι πως του άξιζαν περισσότερες σκηνές σε σχέση με τις ιστορίες των συμπρωταγωνιστών του στα προηγούμενα επεισόδια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top