Δάκρυσε η Ελένη Μενεγάκη: «Περνά ποτέ αυτός ο πόνος;»

Συγκίνησαν οι γονείς του μικρού Δημήτρη που δώρισαν τα όργανά του

Ελένη Μενεγάκη: «Λύγισε» on air με τους γονείς που δώρισαν τα όργανα του 5χρονου γιου τους

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου, η Ελένη Καγιάβα και ο Γιώργος Μάσσιας. Είναι δύο γονείς που το 2008 βίωσαν έναν πολύ μεγάλο πόνο, καθώς σε ηλικία μόλις 5 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο γιος τους, Δημήτρης.

«Ο πόνος δεν περνάει ποτέ. Απλά βρίσκεται δίπλα σου. Εμείς έπρεπε να τον βάλουμε δίπλα μας γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά» είπε αρχικά η Ελένη Καγιάβα.

Ελένη Μενεγάκη: Σε Christmas mood στην Άνδρο η παρουσιάστρια

Και οι δυο αποφάσισαν να χαρίσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους δωρίζοντας τα όργανα του παιδιού τους. «Δεν ήταν ακαριαία η απόφαση, είχαμε δυόμιση μέρες στη διάθεσή μας για να αποφασίσουμε. Σύμφωνα με τις ιατρικές ενημερώσεις που είχαμε μπορούσαμε εύκολα να καταλάβουμε ότι δυστυχώς θα βρισκόμασταν στη δύσκολη θέση να χάσουμε το παιδί», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Μάσσιας.

Και οι δυο γονείς τόνισαν πως ήταν κοινή τους απόφαση και δεν πρόλαβαν να το συζητήσουν με κάποιον άλλο, διότι ο χρόνος τους πίεζε. «Το μόνο που χρειάζεται σε αυτήν την περίπτωση είναι  να είναι λίγο ρεαλιστής  και να συγκρατήσει τη λογική και τη ψυχραιμία του για να μπορέσει να πάρει μία τέτοια απόφαση. Πρέπει να το κάνει γνωρίζοντας από πριν πως με την κίνησή του αυτή κάποιοι συνάνθρωποι, κάποιες οικογένειες θα αποκτήσουν ξανά ελπίδα για τη ζωή».

Μενεγάκη για Αλίκη: «Χρειάστηκε βοήθεια, την έβλεπες ότι υπέφερε»

Ακούγοντας αυτά τα λόγια σε συνδυασμό με το βίντεο που προηγήθηκε, προκειμένου να γίνει γνωστή η ιστορία του μικρού Δημήτρη, η Ελένη Μενεγάκη δεν άντεξε και βούρκωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής. «Περνάει πολύ ρε παιδιά αυτός ο πόνος; Αναρωτιέμαι, περνάει;» ρώτησε τους δύο γονείς με «σπασμένη» φωνή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top