Μενεγάκη για Αλίκη: «Χρειάστηκε βοήθεια, την έβλεπες ότι υπέφερε»

Η παρουσιάστρια έζησε την Εθνική μας σταρ στις τελευταίες της ημέρες

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη

Μια αναφορά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο Mega. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως την τελευταία φορά που η αείμνηστη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της (σ.σ. τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1), παρότι ήταν άρρωστη, δεν το άφηνε να την πάρει από κάτω.  

«Η Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη, προσπαθούσε να αγαπηθεί»

«Ήταν κι άλλοι που μπορεί να έφυγαν νωρίτερα αλλά που ήταν εκεί μέχρι τέλους. Εγώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη δε θα την ξεχάσω, όταν είχε έρθει στην εκπομπή. Ήταν άρρωστη, το ήξερε... είχαμε ανέβει Θεσσαλονίκη. Εμείς δεν τα ξέραμε, αλλά τη βλέπαμε ότι δεν ήταν όπως ήταν έξι μήνες πριν σε συνέντευξη στην εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη από την εποχή του Πρωινού Καφέ

Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει πρώτη φορά τη θεία της, Μαρία Μενεγάκη

Χρειάστηκε βοήθεια, να της πιάσουμε το χέρι. Καταλάβαινες ότι δε στηριζόταν καλά στα πόδια της. Έκανε όλα αυτά που έπρεπε να κάνει σαν μια μεγάλη καλλιτέχνης, να κάνει τον γύρο, να χαιρετήσει τον κόσμο εκεί μπροστά που ζητωκραύγαζαν. Αλλά η ίδια την έβλεπες ότι υπέφερε. Έμεινε όμως στο θέατρο, έκλεισε την παράστασή της και δυστυχώς έφυγε νέα μετά από 1-2 μήνες», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top