Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θέλω να είμαι σε αυτήν την παρέα που συμφώνησα»

Όσα απάντησε για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή του OPEN

Στο Open Weekend μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη δουλειά και τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ τόνισε πως θα ήθελε σε 2-3 χρόνια να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Ουγγαρέζος: Δε θέλω να μπω σε συζητήσεις για το αν θα είμαι ξανά στο πάνελ

«Η δουλειά μου είναι η ζωή μου, ζω μέσα από αυτό. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά μέσα από αυτό αναζωογονούμαι κι επειδή πραγματικά το αγαπώ, παίρνω ενέργεια και ισορροπώ», είπε αρχικά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει κι επιμένει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει κι επιμένει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο παρουσιαστής απάντησε σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της όπου συμμετέχει: «Δε θέλω καθόλου, όπως δεν μπήκα σε αυτή τη συζήτηση, δε θα μπω τώρα και δε θα μπω ποτέ. Είναι όλα καλά, αυτό μένει, αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας, όσοι ενδιαφέρεστε και σας ευχαριστώ πολύ. Κάνουμε συνέχεια πράγματα, το βλέπετε, η ενότητά μου, κάνουμε συνεντεύξεις...».

Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες ώρες λες κι είμαι ο λυκειάρχης σου!»

«Στην παρέα είμαστε με την καλύτερη των διαθέσεων, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να περάσει ο κόσμος που μας παρακολουθεί καλά. Θέλω να είμαι σε αυτην την παρέα που συμφώνησα, που υπέγραψα και που θέλω πολύ να είμαι. Το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι. Αυτό που εγώ οφείλω να κάνω, είναι να είμαι όποτε με χρειαστούν stand by με τον καλύτερό μου εαυτό. Δε βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα».

Σάββας Πούμπουρας, Ελένη Μενεγάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος & Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην παρουσίαση της εκπομπής Ελένη το 2021

Σάββας Πούμπουρας, Ελένη Μενεγάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος & Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην παρουσίαση της εκπομπής Ελένη το 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Θα ήθελα σε 2-3 χρόνια να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα επίσης η νέα χρονιά να με βρει ήρεμο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top