Γκουντάρας σε Καινούργιου: «Εσύ είσαι η φρεσκοερωτευμένη»

Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Η ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου

Αρκετές φορές στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Βέβαια, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει αφήσει να εννοηθεί πως αυτή την περίοδο είναι single.

Καινούργιου: Πόσο άλλαξε το κορίτσι που γνωρίσαμε το 2004 στο Τηλεάστυ

Το πρωί της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου, μία ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα προκάλεσε εντύπωση και ερωτήματα για την προσωπική της ζωή.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οικοδέσποινα αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι και τότε ο συνεργάτης της είπε: «Εσύ είσαι η φρεσκοερωτευμένη, αυτά σκέφτεσαι!», με την Κατερίνα Καινούργιου να έρχεται σε αμηχανία και να απαντά: «Δεν είπα κάτι τέτοιο…».

«Είπα εγώ για σένα κάτι;», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Καινούργιου: Ακολούθησε την καρδιά της και βρέθηκε στο στολισμένο Λονδίνο

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου το περασμένο σαββατοκύριακο ταξίδεψε έως το Λονδίνο, δίχως να αποκαλύψει αν ήταν μόνη ή με παρέα, ενώ την ημέρα της ονομαστικής της εορτής είχε δηλώσει: «Αρχίζω και αναθεωρώ για το ποια πράγματα θέλω και ποιες είναι οι αξίες και επειδή προέρχομαι από μία πολύ δεμένη οικογένεια λέω του χρόνου Θεέ μου την ημέρα της γιορτής μου, μακάρι να έχω βρει τον άνθρωπό μου και να έχω δημιουργήσει την οικογένειά μου. Μακάρι, Μακάρι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top