Ίνα Ταράντου: Συγκινημένη στο φινάλε της εκπομπής της

Τι είπε λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή της Ίνας Ταράντου στο Open με τίτλο “Εμείς”.

Ήταν την περασμένη Τρίτη 22/11 όταν το κανάλι μέσω επίσημης ανακοίνωσής του έκανε γνωστό πως ο κύκλος της εκπομπής θα ολοκληρωθεί πρόωρα λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης, αυτή την Παρασκευή.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής η Ίνα Ταράντου μάζεψε γύρω της τους συνεργάτες της και συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό.

«Δε μου αρέσουν τα δακρύβρεχτα εμένα καθόλου και οι συγκινήσεις. Δουλειές είναι, στις δουλειές βρισκόμαστε, χανόμαστε, ξαναβρισκόμαστε… Εγώ απλά θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας παρακολουθούσατε και δίνατε ραντεβού μαζί μας. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας μίλησαν, όσους πέρασαν από την εκπομπή μας λέγοντάς μας για τη ζωή τους, τα μέρη που αγαπούν, τον τόπο τους ανοίγοντας τα σπίτια τους.

Είχαμε ένα πρόωρο τέλος. Εντάξει, δεν πειράζει, θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή κάπου αλλού με κάποια άλλα πράγματα. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε σε αυτή την εκπομπή και το προσπάθησε και φυσικά την υπέροχη ομάδα μου» είπε φανερά συγκινημένη η Ίνα Ταράντου ευχαριστώντας έναν έναν τους συνεργάτες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top