Κάντο όπως στο GNTM: Ανακάλυψε τα statement σύνολα της LYNNE

Πού θα βρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια στη φετινή Black Friday

LYNNE

Αγαπάς τις ultra stylish εμφανίσεις και ακολουθείς πιστά τα fashion trends σε κάθε σεζόν; Λατρεύεις να συνδυάζεις το glam με το casual chic; Η LΥΝΝΕ έχει όλα τα statement looks που χρειάζεσαι για να κάνεις τη διαφορά στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα μοντέλα του GNTM 5 επιλέγουν ρούχα από την πλούσια συλλογή της LΥΝΝΕ, υιοθετώντας ξεχωριστά looks που απογειώνουν τα αισθητικά standards.

Η LYNNE, είναι η ελληνική εταιρεία που δημιουργεί τις τάσεις και λανσάρει κάθε σεζόν μοναδικές συλλογές με βασικό στόχο την ανάδειξη της ξεχωριστής προσωπικότητας κάθε LYNNE γυναίκας.

Για να μαθαίνεις όλες τις νέες αφίξεις της συλλογής, ακολούθησε τη LYNNE στο Facebook και στο Instagram. Φυσικά, θα βρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια της συλλογής στη φετινή Black Friday σε όλα τα καταστήματα και το eshop της LYNNE. 

Μαθήματα στιλ από τη LYNNE στο GNTM 

Ως fashion partner του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας στην Ελλάδα, η LYNNE φέρνει μία γερή δόση μαγείας στην καθημερινότητα των κοριτσιών που συμμετέχουν στο GNTM 5, παραδίδοντας μαθήματα στιλ.

Ο pop up χώρος της LYNNE, όπου βρίσκονται στημένα τα ρούχα της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, είναι η αγαπημένη στάση των διαγωνιζόμενων, πριν εμφανιστούν για αξιολόγηση μπροστά στους κριτές. 

Office looks, δομημένα πρωϊνά φορέματα cocktail, αλλά και βραδινά σχέδια που αγκαλιάζουν το σώμα. Έντονα μοτίβα, ζωηρά εμπριμέ, διαχρονικά animal prints και bold μονοχρωμίες σε eco leather, σατέν και πλεκτά, ντύνουν τα κορίτσια του GNTM 5 με στιλ, άποψη και υψηλή fashion αισθητική. 

Η πολυτελής ενσάρκωση των καλύτερων τάσεων της σεζόν, ο easy χαρακτήρας που διέπει τη φετινή συλλογή και η ανενδοίαστη θηλυκότητα που αντιπροσωπεύει η διαρκώς εξελισσόμενη ελληνική εταιρεία, είναι η ιδανική πλατφόρμα fashion έκφρασης για το GNTM 5, τον διαγωνισμό που θεωρείται πλέον συνώνυμος της μόδας και talk of the town σε καθημερινή βάση. 

Η συλλογή της LYNNE για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2022, διαθέτει όλα όσα ψάχνει για την εμφάνισή της κάθε γυναίκα που θέλει να συνδυάζει την αυθεντική θηλυκότητα και τον σύγχρονο δυναμισμό, εκπροσωπώντας τις σταθερές αξίες της luxury αισθητικής του brand, ενός μοναδικού αλλά easy going χαρακτήρα και μίας αδιαπραγμάτευτης θηλυκής προσέγγισης.

Τα office looks της συλλογής επιβάλλουν την ξεκάθαρη αισθητική της διαχρονικής corporate chic τάσης των δομημένων σετ. Τα πρωϊνά φορέματα cocktail καλύπτουν πολλές και διαφορετικές στιλιστικές προσεγγίσεις, ενώ τα βραδινά σχέδια αγκαλιάζουν το σώμα κολακεύοντάς το.

Τα έντονα μοτίβα, τα ζωηρά εμπριμέ, τα διαχρονικά animal prints και οι bold μονοχρωμίες σε eco leather, σατέν και πλεκτά, αποδεικνύουν την άμεση σύνδεση του brand με τον διεθνή παλμό της μόδας. Όλα τα κομμάτια αυτής της μοναδικής και πολύπλευρης ταυτόχρονα συλλογής, ντύνουν κάθε φορά τα κορίτσια του GNTM 5 με στιλ, άποψη και υψηλή fashion αισθητική. 

Όσα δεν ξέρεις για τη LYNNE

Η LYNNE δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 1994, κατέχοντας σήμερα ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, με πολυάριθμα σημεία διάθεσης και εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, που προσεγγίζουν τα 150 σε αριθμό και εδρεύουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η διαρκής ανέλιξη της LYNNE σε θέση πρωταγωνιστή στο εγχώριο και όχι μόνο fashion system, εστιάζει σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και μία γερή, ενστικτώδη σύνδεση με τον αυθεντικό παλμό της μόδας.

Από το 2013, ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα ήρθε να ολοκληρώσει την 360ᵒ παρουσία του brand, που εξελίχθηκε σε μία ιδιαίτερη εμπειρία shopping μετά από έναν δραστικό επανασχεδιασμό, το 2016.

Η παρουσία της LYNNE στον φετινό, πέμπτο κύκλο του διαγωνισμού μόδας GNTM 5, αποδεικνύει την επιδραστικότητα του brand κι επισφραγίζει το ρόλο του ως απόλυτο style statement.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top